Replica oficialilor FRF după reacția controversată a lui Răzvan Marin de la finalul meciului cu Macedonia de Nord

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 18:51

Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 19:00

Răzvan Marin a fost titular doar în partida cu Liechtenstein și a mai strâns alte 43 de minute în partidele cu Macedonia de Nord și Islanda.

La finalul confruntării cu Macedonia de Nord, Marin și-a exprimat frustrarea față de deciziile lui Mirel Rădoi, susținând că abia așteaptă să revină la echipa de club, pentru a juca pe poziția lui de bază.

La națională Răzvan Marin a fost jucat de Mirel Rădoi în fața defensivei, în timp ce mijlocașul de 25 de ani este obișnuit ca la echipa de club să aibă o implicare mai mare în plan ofensiv.

Mihai Stoichiță a intervenit și a declarat că speră ca această supărare a lui Răzvan Marin să-l determine pe acesta pe viitor să dea un randament și mai bun la națională.

Stoichiță: „Răzvan e un fotbalist excepțional!”

„Eu cred că mai sunt și alți fotbaliști supărați că nu joacă. Sper ca această supărare să îl facă să vrea să fie mai bun și mai eficient decât este.

Răzvan Marin nu este un jucător bun, este unul exepțional, după părerea mea, dar trebuie să joci la ehcipa națională și să demonstrezi acest lucru. Să ai realizări care să puncteze și care să aducă victorii și puncte echipei naționale a României.

Dacă Rădoi a considerat că acel jucător nu intră în vederile lui pentru obținearea acestor rezultate. Mi se pare că hotărârile luate de antrenor sunt primordiale într-o echipă.

„La echipa națională nu fac impresarii echipa”

Cel care va fi trans la răspundere la sfârsitul acestei campanii nu este Răzvan, la fel ca și la celelalte echipe. Am înțeles că au mai fost probleme la celelalte echipe.

N-am fost în țară, dar am înțeles că au fost probleme și cu Radu Drăgușin. Dar să știți că la echipa națională nu fac impresarii echipa.

Nu este cazul lui Răzvan Marin. Îi cunosc profesionalismul. Sper ca faptul că n-a fost titular în această partidă să-i aducă un progres în partidele viitoare”, a spus Mihai Stoichiță la Digi Sport.

Pe acceași temă