S-a aflat motivul pentru care Hagi si Popescu au fost la Galatasaray! Clipul postat pe contul oficial al clubului

Doi dintre cei mai mari fotbalisti romani din istorie continua sa ramana puncte de reper pentru sportul autohton.

20:00 Gica Popescu a dezvaluit printr-o postare pe contul de Facebook care este motivul vizitei sale si a lui Gica Hagi in Turcia. Conform acestuia, Galatasaray pregateste un documentar despre marile momente ale clubului. 

„DOUA DECENII, DAR PARCA A FOST IERI

Sambata si duminica am dat, alaturi de Gica Hagi, timpul inapoi. Am fost invitati la Istanbul pentru un documentar despre marile momente ale lui Galatasaray si despre antrenorul nostru Fatih Terim. A fost o mare placere si o mare onoare sa ne revedem. Ca de fiecare data cand ne intoarcem acolo. Ca de fiecare data cand retraim momentele de atunci. 

Au trecut 21 de ani de cand am cucerit Cupa UEFA. Dar ne-am simtit, eu si Gica, de parca totul a fost ieri.

Apropo de „ieri”. Ieri, 3 iulie, s-au implinit 27 de ani de la marea victorie contra Argentinei, acel istoric 3-2, la World Cup 94. Ne-am bucurat ca aceasta zi am petrecut-o din nou impreuna!”, se arata in postarea lui Gica Popescu.

Totodata, pe contul oficial de Twitter al lui Galatasaray a aparut si un clip in care este prezentata vizita lui Hagi si Popescu. 


Gica Popescu si Gica Hagi au mers in Turcia, acolo unde au participat la antrenamentele lui Galatasaray. Acolo, cei doi s-au intalnit cu Fatih Terim, fostul lor antrenor, care s-a bucurat sa-i vada pe romani.

Cei 3 au reusit sa castige impreuna Cupa UEFA la Galatasaray in sezonul 1999-2000, dupa o partida in care s-au impus la loviturile de departajare in fata celor de la Arsenal, iar Claudio Taffarel, portarul brazilian al turcilor, a fost ales omul meciului.

In imaginile surprinse pe pagina de facebook a clubului turc apare si Arda Turan, fotbalistul pe care Hagi l-a promovat la prima echipa, pe vrea cand o pregatea pe Galatasaray, iar romanul a avut o relatie speciala cu fostul jucator al Barcelonei.

  • Imagini senzationale cu Popescu si Hagi in prim-plan! Cei doi s-au intalnit cu Fatih Terim, antrenorul alaturi de care au scris istorie la Galatasaray

Pe acceași temă