Și totuși, cine plătește? Ministrul Energiei, Virgil Popescu: 13 milioane de români vor avea parte de ajutor financiar pentru plata facturilor la energie și gaze

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a făcut un anunț important, marți, în ceea privește acordarea unui ajutor financiar pentru plata facturilor la energie și gaze.

Potrivit ministrului Energiei, aproximativ 13 milioane de români vor beneficia de ajutor financiar la plata facturilor la energie și gaze.

„Aproximativ 13 milioane de români vor avea parte de ajutor financiar pentru plata facturilor la energie și gaze naturale! Astăzi (n.r. – marți) am avut o întâlnire de lucru informală foarte importantă cu prim – ministrul Florin Cîțu, cu ministrul Muncii Raluca Turcan și ministrul Finanțelor Dan Vâlceanu. Am pus la punct ultimele detalii cu privire la sistemul de compensare financiară, care va fi unul simplu, fără să punem pe drumuri românii cu diverse cereri și dosare.

Compensarea prețurilor la energie are în vedere 5.173.193 de gospodării cu un consum între 30 și 200 de kWh, iar la gaze peste 2 milioane de gospodarii.”, a transmis Virgil Popescu.

Nu putem să nu ne întrebăm de unde va avea Statul Român bani să susțină aceste ajutoare financiare și dacă nu ar fi trebuit găsit o altă soluție pentru diminuarea facturilor.

Vezi și

Se modifică uniformele polițiștilor! HG-ul a fost publicat în Monitorul Oficial! Hainele vor fi termoizolante

EXCLUSIV Noi informații în cazul luptătorului de la Trupele Speciale care acuză că a fost executat de cei pe care îi pregătea: Marcel Vela și Traian Berbeceanu au intervenit în favoarea sa

Situație tot mai dură pentru România! Specialiștii avertizează: Ne îndreptăm spre un dezastru economic

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *