Șumudică nu și-a primit încă banii de la CFR! Cum pot evolua lucrurile dacă ardelenii nu-i plătesc cei 300 de mii de euro

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 12:34

Data actualizarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 12:40

Neluțu Varga are termen până miercuri să-i plătească banii lui Șumudică, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, suma va crește simțitor.

CFR are obligația contractuală de a-i plăti lui Șumudică 300 de mii de euro, deoarece a fost demis înainte de termen. Dacă suma nu va fi achitată până miercuri, potrivit gsp.ro, la cei 300 de mii de euro se va mai adăuga o sută, iar clubul va avea obligativitatea să plătească cele 400 de mii de euro în termne de două luni.

Perioadă dificilă pentru CFR Cluj

Potrivit sursei citate mai sus, CFR Cluj traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, oficialii clubului hotărând în urmă cu o săptămână să contracteze un împrumut de două milioane de euro pentru a plăti datoriile ce nu mai suportă amânare.

Probabil din acești bani va fi plătită și clauza contractuală a lui Marius Șumudică.

CFR își va putea reveni din punct de vedere financiar atuci când vor intra banii de la UEFA. Ardelenii urmează să primească 3 milioane de euro pentru calificarea în grupele Conference League.

Pe acceași temă