Surpriza lui Edward Iordănescu! El ar putea fi căpitan în duelul cu Dinamo

Iosif Pintilie

Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 23:58

Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 00:02

Golgheterul campionatului din sezonul precedent, Florin Tănase, a suferit o accidentare gravă și va sta pe tușă două luni. Edward Iordănescu va avea astfel obligația să ofere banderola de căpitan unui alt fotbalist începând de la derbiul cu Dinamo.

Deși galeria a cerut ca Claudiu Keșeru sau Vinicius să preia banderola, Edward Iordănescu are o altă viziune. Digi Sport anunță că Andrei Miron ar putea fi căpitanul-surpriză ales de Iordănescu.

  • Surpriza lui Edward Iordănescu! El ar putea fi căpitan în duelul cu Dinamo

Nu va fi prima oară când Miron va avea sarcina de a-și coordona coechipierii din teren. El a mai fost și căpitanul echipei FC Botoșani timp de jumătate de sezon, când a preluat banderola de la Andrei Burcă.

Suporterii îl vor căpitan pe Keșeru
 

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor FCSB-ului, cere ca banderola să ajungă la Claudiu Keșeru, atacantul ce a revenit la FCSB în această vară. Iar varianta a doua pe care aceasta o înaintează este Vinicius.

„Dacă ar fi după noi, suporterii, căpitanul echipei ar trebui să fie Keșeru. Are atitudinea de care e nevoie la echipă. Poate transmite spiritul pentru echipă. El își dă viața pe teren.

Dacă nu acceptă, atunci Vinicius ar fi a doua variantă. Numai că noul căpitan va fi ales, așa cum este normal, de antrenorul Edi Iordănescu, iar noi îl vom susține necondiționat”, a declarat liderul suporterilor FCSB, Gheorghe Mustaţă, conform Digisport.

De altfel, Gheorghe Mustață a mai cerut, în urmă cu două luni, ca Paulo Vinicius să poarte banderola de căpitan, deși atunci Florin Tănase era apt de joc.

„După părerea mea și nu numai a mea, Vinicius trebuie să fie căpitanul echipei. La această echipă trebuie să fie căpitan un om cu experiență, caracter și sânge în el. Așa este mereu, nu doar un meci” – Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1

Pe acceași temă