Tragedie URIASA pentru unul dintre starurile fotbalului! Fosta iubita a fost gasita moarta la doar o saptamana dupa ce au anuntat ca s-au despartit

Jerome Boateng a primit o veste extrem de dura!

Fosta iubita a starului lui Bayern Munchen a fost gasita decedata, in propria locuinta, de catre politia din Berlin, anunta The Sun. Autoritatile nu trateaza moartea ca fiind una suspicioasa. 

Saptamana trecuta, Boateng a anuntat ca el si Kasia Lenhardt (25 ani) s-au despartit dupa 15 luni de relatie. Conform Bild, tanara a fost implicata intr-un accident auto cu masina barbatului, iar vehiculul a fost distrus complet. 

Dupa ce a intrat intr-un stalp de iluminat, Kasia a fost dusa la politie, acolo unde i-a fost gasita alcoolemia de 0.6. 

La scurt timp dupa ce s-au aflat vestile, Boateng a postat pe Instagram o explicatie in care dezvaluia ca s-a despartit de Kasia. In descriere, fotbalistul a dezvaluit ca trebuia sa ‘traga o linie si sa ceara scuze tuturor persoanelor pe care le-a ranit’, inclusiv fostei sale iubite, Rebecca si copiilor lor. 

Tanara a raspuns dezvaluirilor lui Boateng. Kasia l-a contrazit pe starul lui Bayern, declarand ca ea s-a despartit de el din cauza ‘miciunilor si infidelitatilor’. 

Pe acceași temă