Transfer de ultima ora in Liga 1! Vlad Achim a semnat cu marea rivala a cainilor la doar cateva ore dupa despartirea de Dinamo

Mijlocasul nu a stat mult fara angajament.

Vlad Achim s-a despartit de Dinamo, iar la doar cateva ore a fost anuntat inregimentarea sa la FCU Craiova, echipa patronata de Adrian Mititelu. Oltenii sunt una dintre cele mai active formatii din Liga 1 pe piata transferurilor, iar aducerea mijlocasului este inca o afacere buna facuta de acestia.

De-a lungul carierei, Achim a mai jucat pentru Viitorul, Ceahlaul Piatra Neamt, FC Voluntari sau FCSB, avand nu mai putin de 285 de meciuri in primul esalon al fotbalului romanesc. Plecarea sa de la Dinamo nu a venit ca o surpriza, fiind cunoscute problemele financiare ale foratiei bucurestene.

Despartirea a fost anuntata chiar de Administratorul Judiciar, Razvan Zavaleanu, asta dupa ce de la „caini” au mai plecat in ultimele zile si Ante Puljic, Adam Nemec sau Diego Fabbrini, clubul avand nevoie disperat sa scape de fotbalistii cu contracte mari, dupa intrarea in insolventa.

  • Transfer de ultima ora in Liga 1! Vlad Achim a semnat cu FCU Craiova, la doar cateva ore dupa despartirea de Dinamo

Pe acceași temă