ULTIMA ORA! Virgil Ghita primeste o noua lovitura crunta! Dupa ratarea transferului la Ferencvaros, fundasul se confrunta cu probleme medicale si a fost operat

Fundasul central in varsta de 22 de ani a fost foarte aproape sa paraseasca Viitorul in aceasta iarna.

Asa cum www.sport.ro a anuntat in exclusivitate, echipa lui Gica Hagi se intelesese cu Ferencvaros pentru transferul internationalului de tineret. 

In cele in urma insa mutarea nu s-a mai realizat din cauza unor probleme medicale depistate la momentul respectiv.

Aceste probleme s-au dovedit pana la urma mai grave decat se credea initial. Viitorul a anunat pe site-ul oficial ca Ghita a fost operat la o clinica din Roma pentru indepartarea unui chist osos la femurul stang.

Fundasul a fost operat de profesorul Attilio Santucci de la Clinica Vila Stuart, care a declarat ca in aproximativ o saptamana Ghita va incepe perioada de recuperare.

„A fost o operatie de eliminare a chistului si stabilizarea femurului cu o tehnica minim invaziva. Baiatul va sta la Villa Stuart pentru urmatoarele 2 zile pentru controale postoperatorii de rutina si va incepe reabilitarea in aproximativ 7 zile. Spiritul de lupta pe care l-a demonstrat imediat si varsta lui frageda il vor ajuta cu siguranta in faza de recuperare si intoarcerea pe teren”, a spus medicul italian potrivit fcviitorul.ro.

Pe acceași temă