Un polițist cu funcție de conducere, către inspectorul-șef! ‘Un colectiv dezbinat, pus în genunchi’

Un polițist din cadrul IPJ Bacău, într-un mesaj către inspectorul-șef, reclamă modul în care își desfășoară activitatea unii superiori din cadrul instituției.

Respectivul polițist acuză faptul că instituția este pusă în genunchi de deciziile inutile ale unor șefi de structuri.

Ce-ar mai fi de spus?
Conducerea IPJ Bacău generează discriminare și nemulțumiri în randurile polițiștilor din subordine, inclusiv a managerilor de subunități!
Cititi mesajul unui polițist cu funcție de conducere către șeful inspectoratului, care spune foarte multe în puține cuvinte despre gestionarea instituției după evenimentele de la Onești!”, spune Sindicatul Europol.

Vă redăm mesajul integral al autorului, astfel că greșelile gramaticale nu ne aparțin.

„Am onoarea, domnule inspector șef! Vreau sa va multumesc pentru masura discretionara si autocrata in care intelegeti sa conduceti IPJ Bacau, modul cum apreciati muncat si efortul de o viata a unor oameni. M-as rezuma aici, la modul in care apreciati intreaga activitate a PM Bacau, care de ceva timp TINE IPJ Bacau, dar si a managerilor acestei subunitati alcatuita din 9 structuri. Nu credeam ca deciziile comenzii IPJ Bacau, pot fi influentate de 1 sau 2 sefi de servicii, care prin manevre de lucru se erijeaza in comanda de FACTO a IPJ Bacau. In aceste momente dificile, IPJ Bacau are nevoie de solidaritate, de apreciere obiectiva si nu de DEZBINARE. La momentul de fata IPJ Bacau, este un colectiv DEZBINAT, PUS IN GENUNCHI, datorita multor decizii inutile. Stau si ma intreb, cat vor mai REZISTA umilintelor managerii din cadrul IPJ BACAU?”, spune respectivul polițist.

Vezi și

Un fost șef din Poliția Română face praf Poliția Locală: Să nu scrie Poliție pe ei, să scrie Parking!

EXCLUSIV Rechizitoriu procuror: Pentru a salva instituția, șeful Gărzii de Mediu a permis introducerea în țară a deșeurilor

Demisie din USR-PLUS! ‘Afirm în cunoștință de cauză că USR, PSD, PNL, UDMR sunt aceeași mizerie’

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *