Un USR-PLUS-ist, schimb de replici tăios cu Oana Stancu-Zamfir, în direct, la Antena 3! Vlad Voiculescu și Dan Voiculescu – subiecte de scandal!

 Un USR-PLUS-ist, schimb de replici tăios cu Oana Stancu-Zamfir, în direct, la Antena 3! Vlad Voiculescu și Dan Voiculescu – subiecte de scandal!

Cristian Seidler, deputat USR-PLUS, s-a contrat, în direct, cu moderatoarea Oana Stancu-Zamfir, la Antena 3.

Seidler și Zamfir au avut un schimb de replici pe tema informatorilor la DNA, moment în care USR-PLUS-istul a amintit că Dan Voiculescu, patronul Antenelor a fost informator al Securității.

„Sunteți sigur că vreți să vorbiți de informatori? Vorbiți de funie în casa spânzuratului”, a spus Seidler.

În acel moment, moderatoarea Oana Stancu l-a întrerupt și i-a spus că pot discuta despre informatori și a invocat numele lui Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu.

La câteva momente, Oana Stancu i-a urat lui Seidler „o zi bună” și i-a tăiat legătura, scrie g4media.ro.

În 2011, decizia CNSAS prin care Dan Voiculescu a fost dovedit drept colaborator al Securității a rămas definitivă în urma unei decizii a Curții Supreme. Voiculescu a fost recrutat ca informator de Securitate comunista, în februarie 1970, primind numele conspirativ „Mircea”. În 1973 a fost recrutat în rețeaua Direcția a III-a unde i s-a dat numele de cod „Felix” și timp de doi ani a dat o serie de note informative despre colegi, rude plecate în străinătate și cetățeni străini cu care a avut contact.

Pe de altă parte, după cum a dezvăluit Bugetul.ro în exclusivitate, în martie 2020, și tatăl lui Vlad Voiculescu, Vasile Voiculescu Iulian, a fost colaborator al Securității.

Vezi și EXCLUSIV BUGETUL.RO Tatăl lui Vlad Voiculescu, colaborator al Securității! (Documente)

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *