UTA Arad – Rapid, LIVE TEXT de la 21:00 | Arădenii pot urca pe locul secund în clasament

Ana-Maria Popescu

Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 15:09

Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 15:12

Formația lui Laszlo Balint o primește pe Rapid pe teren propriu. Arădenii vin după trei victorii consecutive în campionat și pot trece peste Rapid în clasament, în cazul unei victorii. UTA are 14 puncte obținute în primele 7 meciuri și se află pe locul trei. 

De cealaltă parte, Rapid vine după prima înfrângere suferită în Liga 1, pe teren propriu cu Universitatea Craiova, 1-2. A fost și primul meci în care giuleștenii au încasat gol în acest sezon. Rapid este pe locul 2 în clasament, cu 16 puncte obținute, la 5 puncte distanță de liderul CFR Cluj. 

  • Mihai Iosif

„Suntem în efectiv complet, mai puțin Belu, care e suspendat. Dragoș Grigore nu mai are probleme la gambă, este cu noi aici. Va veni și galeria timișoreană, sunt înfrățiți cu noi.

Încercăm să ne întoarcem cu cât mai multe puncte, adică înfrângerile să nu aducă înfrângeri, dar totul este sub control. Am pierdut un meci, este fotbal, de obicei una din echipe poate pierde.

UTA mi se pare o echipă bună, foarte agresivă acasă, sper să facem față cu brio. Va fi stadion plin, cu suporteri fanatici, meci de tradiție”, a spus Mihai Iosif pentru Digi Sport. 

În ultimele două întâlniri directe, din Liga 2, Rapid a reușit să se impună cu 2-0, respectiv 2-1. 

Pe acceași temă