Vasile Dîncu: ‘Vom vota o moțiune împotriva Guvernului, chiar și această moțiune, a celor de la USR-PLUS’

 Vasile Dîncu: ‘Vom vota o moțiune împotriva Guvernului, chiar și această moțiune, a celor de la USR-PLUS’

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, anunță că social-democrații vor vota orice moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Dîncu susține că PSD va vota chiar și moțiunea USR-PLUS-AUR, dacă va ajunge în plenul Parlamentului.

Dacă ni se va da posibilitatea să facem o majoritate, atunci o vom face, chiar și în condițiile acestea de criză în care este necesară o atenție crescută la aspecte care să aibă un impact asupra vieții de zi cu zi a românilor, dar și la chestiuni strategice, pe termen lung.

🔴 Însă, în acest moment hotărârea noastră este să îndeplinim un imperativ pe care îl simțim de la populație, astfel încât vom vota o moțiune împotriva Guvernului. Chiar și această moțiune, a celor de la USR-PLUS, dacă ajunge în plen.

➖Am văzut că unii dintre purtătorii lor de cuvânt spun că noi face blaturi cu PNL sau cu Președintele Iohannis; ar trebui să fie un pic mai rezervați în această direcție, să înțeleagă că imperativul lor este să obțină sprijinul nostru, nu să ne aducă cu forța să semnăm moțiunea.

❗️Noi nu vom adera la alte principii decât cele pe care le-am stabilit. ❗️Noi nu putem să intrăm în niciun guvern ca fiind vioara a doua.”, este mesajul lui Vasile Dîncu.

Vezi și

Olguța Vasilescu trage un semnal de alarmă! Dacă Guvernul nu se va ține tare pe poziții, vârsta de pensionare va crește la 70 de ani

Politică de ‘oameni noi’. Cosette Chichirău (USR-PLUS), prinsă cu minciuna! ‘N-am folosit niciodată expresia Ciuma Roșie’

Noi informații importante pentru români! Cine sunt cei care pot beneficia de ajutoarele financiare oferite de stat pentru încălzirea locuințelor

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *