Veste proastă primită de Rapid înaintea meciului cu UTA. Mihai Iosif este suspendat! Motivația FRF-ului

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 17:24

Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 17:37

Rapid se va deplasa la Arad pentru a o întâlni pe UTA, LIVE TEXT pe www.sport.ro, în etapa a opta a Ligii 1. Însă giuleștenii nu se vor putea baza pe Mihai Iosif. Cel care o pregătește pe Rapid a fost suspendat de către Federația Română de Fotbal pentru următoarele două etape, cu UTA și Gaz Metan, pentru că a oferit indicații de pe marginea terenului, nefiind posesorul unei licențe PRO. 

Daniel Niculae este indignat că FRF le-a comunicat această decizie cu doar câteva ore înainte de startul meciului. Acesta susține că antrenorul giuleștenilor va fi numit întotdeauna pe baza competențelor, ci nu datorită unei diplome obținute. 

  • Veste proastă primită de Rapid înaintea meciului cu UTA. Mihai Iosif este suspendat! Motivația FRF-ului

Niculae: „Antrenorul Rapidului a fost, este și va fi numit pe baza calităților sale”
 

Nu este normal ca această decizie sa apară cu doar câteva ore înaintea unui meci important, contra unei echipe foarte bune. Mihai Iosif își stabilise o anumită strategie, iar acum totul este dat peste cap.

Antrenorul Rapidului a fost, este și va fi numit de către conducerea clubului pe baza calităților sale, ci nu a diplomelor obținute în 10 ani de zile”, a declarat președintele Rapidului, potrivit paginii oficiale de Facebook a giuleștenilor. 

După primele șapte etape, Rapid ocupă a doua poziție în Liga 1, cu 16 puncte, în timp ce UTA Arad se află pe locul trei, cu 14 puncte. 

Pe acceași temă