Video Se rupe USR-PLUS-PNL! Semnalul dat de Ludovic Orban: Suntem singura formațiune politică care, în vreme de criză, și-a asumat răspunderea

 Video Se rupe USR-PLUS-PNL! Semnalul dat de Ludovic Orban: Suntem singura formațiune politică care, în vreme de criză, și-a asumat răspunderea

Într-un spot de campanie, Partidul Național Liberal, chiar prin vocea președintelului PNL, Ludovic Orban, îi dă un semnal extrem de clar USR-PLUS-ului.

Crearea unei alianțe USR-PLUS-PNL în vederea formării vitorului guvern – așa cum am văzut la alegerile locale din Capitală – pare a fi un obiectiv imposibil de atins.

Cel puțin, asta reiese din spotul de campanie al liberalilor, în care premierul Ludovic Orban atacă atât PSD-ul, cât și USR-ul.

Ludovic Orban declară cu emfază că PNL-ul este „singura formațiune politică care, în vreme de criză, și-a asumat răspunderea și care a guvernat România într-o perioadă de o dificultate extremă”, în timp ce pe fundal apare o afirmație a lui Dan Barna, care spune că „ieșirea din criză nu este mandatul USR”.

Nimeni, nu din România, din lumea asta, nu știa că va veni o pandemie și o criză economică care să provoace prăbușirea economiilor țărilor lumii. Nu vă mai faceți că nu vedeți!

Aţi irosit șapte ani din istoria României, fiind la guvernare în perioade de creștere economică, fără să construiți autostrăzi, fără să aduceți investiții serioase, fără să creșteți cu adevărat numărul angajaților. Aţi alungat românii din țară, fără să le generați locuri de muncă bine plătite, fără să folosiți resursa de inteligență a acestei națiuni, v-aţi bătut joc de România șapte ani, risipind resursele în cheltuieli nesăbuite care nu au asigurat dezvoltarea economică a acestei țări pe care o merita. Veniți acuma să câștigați voturi, spunând ce va face Partidul Național Liberal.

Lăsați-ne pe noi să spunem ce va face Partidul Național Liberal și lăsați-i pe români să înțeleagă ceea ce face Partidul Național Liberal, pentru că suntem singura formațiune politică care, în vreme de criză, și-a asumat răspunderea.

Am guvernat România într-o perioadă de o dificultate extremă și, așa cum am avut capacitatea să ținem România pe linia de plutire, să apărăm locurile de muncă, să apărăm companiile, să investim în dezvoltarea infrastructurii, să atragem fonduri europene de trei ori mai multe decât ați atras dumneavoastră în perioade similare, la fel vom avea capacitatea de a conduce România spre saltul de care are nevoie, pentru a ajunge printre marile puteri economice ale Uniunii Europene”, declară Ludovic Orban.

Spotul PNL

Vezi și

Veste bună pentru mii de români! Voucherele de vacanță din 2019 și 2020 ar putea fi folosite până la finalul anului 2021

Paradisul bogaților la Primăria Cluj-Napoca. Emil Boc, leafă mai mare ca Ludovic Orban

Avertisment dur! Ce s-ar putea întâmpla în România în următoarea perioadă

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *