Violeta Alexandru, ironie la adresa lui Marcel Ciolacu cu privire la moțiunea de cenzură: ‘Le cere parlamentarilor PSD să se îngrijească pentru a nu se îmbolnăvi de Covid’

Deputatul PNL Violeta Alexandru îl ironizează pe președintele PSD, Marcel Ciolacu, precizând că a impresionat-o faptul că acesta ”le cere parlamentarilor PSD să se îngrijească pentru a nu se îmbolnăvi de Covid”. ”Omul este foarte îngrijorat pentru sănătatea lor și, implicit, pentru neparticiparea la vot, marți, la Moțiunea din Parlament”.

M. Ciolacu le cere parlamentarilor PSD să se îngrijească pentru a nu se îmbolnăvi de Covid. M-a impresionat, să știți. De ce sunteți răi? Omul este foarte îngrijorat pentru sănătatea lor și, implicit, pentru neparticiparea la vot, marți, la Moțiunea din Parlament. Bănuiesc că și-a făcut o listă cu cei mai sensibili PSD-iști, în exact numărul necesar (și câțiva în plus ca să nu bată la ochi) ca să fie bine.

A ales și el o abordare „de sezon”.

Pregătește terenul, îi oferă pe tavă pentru a fi luați într-un număr necesar la …. negocierea “om cu om”.

Cu cine? Să nu care cumva să credeți că ar fi vorba de actuala conducere a PNL. Nu, PNL nu negociază cu PSD (avem și o decizie), nu „dăm nimic ca să o închidem”. O, nu …. Ne-a văzut cineva la masă, în poză, cu Ciolacu? Nu. Deci, n-are cum …

Mă mir că nu a cerut direct suspendarea calendarului moțiunii pe motiv de creștere a îmbolnăvirilor de Covid. Pentru că noi oricum suntem niște oameni sensibili, fragili, în Parlament”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Vezi și:

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *