Viorica Dăncilă a masacrat limba română în cartea ei: ‘A fost date jos guvernele’/Ce spune despre Liviu Dragnea și Paul Stănescu

 Viorica Dăncilă a masacrat limba română în cartea ei: ‘A fost date jos guvernele’/Ce spune despre Liviu Dragnea și Paul Stănescu

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, și-a lansat cartea-interviu, pe care a realizat-o împreună cu jurnalista Marga Nițu.

Cartea, intitulată „Viorica Dăncilă, partea ei de adevăr”, este plină de erori de scriere, gramaticale, dezacorduri, acestea fiind întâlnite cam la fiecare trei pagini. Inclusiv numele „Dăncilă” este scris, uneori, cu literă mică, iar cuvintele sunt în multe situații, masacrate, scrie investigatoria.ro.

Dăncilă îi desființează pe Marcel Ciolacu și Paul Stănescu

Viorica Dăncilă vorbește espre relațiile tensionate cu Paul Stănescu, Adrian Gâdea sau Marcel Ciolacu, fostul premier al României acuzându-i pe aceștia de infracțiuni, trădare și combinații politice, cu efecte asupra justiției.

Printre altele, Viorica Dăncilă se declară scârbită de aceste influențe „masculine”.

Da, eram singură în fața a cinci bărbați. Nu mi-a fost teamă de ei. Acum știu că, la un moment dat, vor fi condamnați de oameni și de partid, pentru că au făcut foarte mult rău. Ei spun  că Liviu Dragnea a făcut rău acestui partid. Da, Liviu Dragnea a făcut rău PSD-ului, dar și ei periclitează partidul prin modul duplicitar de a acționa. Îl acuză pe Dragnea că a modificat legile justiției… Păi ei erau în Parlament. Acești oameni lași nu au avut curajul să spună atunci, cum a făcut-o Viorica Dăncilă, că nu sunt de acord cu modificarea codurilor penale. Lașii aceștia se comportau ca niște slugi și au votat tot ce li s-a cerut. Paul Stănescu este unul dintre acești lași”, conchide Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, despre Liviu Dragnea: „Cred că mă urăște”

Despre Liviu Dragnea, Dăncilă spune că, și din închisoare, acesta a făcut eforturi pentru a-i închide ei orice portiță pentru obținerea unei candidaturi la alegerile parlamentare. Pracic, Dăncilă dezvăluie că Dragnea continuă să aibă influență asupra unei părți a PSD, chiar din spatele gratiilor.

Aceiași oameni care s-au dus și au mințit, îmi dădeau și mie aceleași mesaje, că a zis Liviu Dragnea, că a făcut Liviu Dragnea, dar eu am avut tăria să mă duc la el și să întreb, am avut tăria să spun adevărul, chiar dacă acesta nu era cel care mulțumeau (citat exact, greșelile gramaticale nu ne aparțin) pe Liviu Dragnea sau pe alții. (…) Cred că mă urăște, altfel nu îmi explic de ce, în închisoare fiind, a dat telefoane oameni prin județ pentru a nu mă pune pe liste la parlamentare”, a mai spus Dăncilă.

În cele din urmă, aceasta spune că se așteaptă la reacții din partea presei „plătite de PSD” la apariția cărții ei interviu, dar că asta n-o deranjează, pentru că nu a pornit la acest drum, al scrierii de memorii, cu intenția vreunei răzbunări, ci doar pentru a avea cumva un drept la replică la tot ce s-a scris sau spus despre ea.

Vezi și

Dat jos de mineri în anii ’90, Petre Roman acuză că ‘o mafie politică’ a decis că trebuie să plece! Sfatul pentru Florin Cîțu

Veste bună de la Guvern pentru toți cei care contribuie la Pilonul II de pensii private obligatorii

Nici urmașii răzeșilor lui Ștefan cel Mare nu spun pas la nepotisme! Fiică de secretar de stat USR-PLUS, angajată la cabinetul unui parlamentar al Alianței

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *