Viorica Dăncilă și-a făcut-o cu mâna ei! Marcel Ciolacu: ‘A făcut o mare greșeală-s-a sfătuit cu oameni din afara partdului’

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi seară, că nu a trădat-o pe Viorica Dăncilă la moţiunea de cenzură în urma căreia Guvernul acesteia a fost demis şi că nu şi-a dorit niciodată funcţia de preşedinte al PSD.

”Nu mi-am dorit niciodată să fiu preşedintele PSD”, a afirmat, marţi seară, Marcel Ciolacu, la Kanal D, întrebat dacă a trădat-o pe Viorica Dăncilă pentru a deveni preşedinte al PSD.

”Nu sunt un trădător, doamna Dăncilă a făcut o mare greşeală: S-a sfătuit cu oameni din afara partdului”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Acesta a vorbit despre moţiunea de cenzură în urma căreia Guvernul Dăncilă a căzut:

”Am încercat să ţinem parlamentarii să nu participle la vot (…) e foarte greu şi cred că este o greşeală să fii prim-ministru, dacă nu ai fost şi parlamentar. Dânsa nu a fost parlamentar”.

Ciolacu a mai susţinut că ”nu a fost vorba despre trădare”.

”A fost o conjunctură nefavorabilă pentru Viorica Dăncilă (…) În politică, lucrurile sunt foarte simple: Dacă pierzi, pleci. În toată politica”, a mai declarat Ciolacu.

Întrebat dacă Viorica Dăncilă a fost cel mai slab preşedite al PSD, Ciolacu a afirmat:

”Nu ştiu care este cl mai slab nu sunt eu barometru, cred că sunt specialişti”, conform cu news.ro

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *