Work hard, play hard! Simona Halep a lansat pe Instagram colecția momentului: imaginile care arată cât de bine s-a distrat alături de Toni Iuruc

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 11:55

Data actualizarii: Joi 16 Septembrie 2021, 12:00

Entuziasmul Simonei Halep se citește nu doar din toate imaginile publicate de la cununia civilă, ci și din activitatea jucătoarei de tenis pe rețelele sociale.

De obicei o prezență discretă pe Instagram, Simona Halep a postat de 5 ori în ultimele 24 de ore, marcând momentul special al cununiei civile. 

  • Work hard, play hard! Simona Halep a lansat pe Instagram colecția momentului: imaginile care arată cât de bine s-a distrat alături de Toni Iuruc

Simona Halep, record de aprecieri pe Instagram cu galeria foto de la cununia civilă

Întâi, Simona Halep a publicat un citat din Mark Twain, prin care transmite o perspectivă luminoasă asupra vieții: „Dă șansa fiecărei zile să fie  cea mai frumoasă din viața ta,” după care a postat o serie de videoclipuri în care arată că s-a bucurat atât dansând alături de Toni Iuruc, cât și ascultându-i pe Dan Bittman și Loredana Groza, invitați să cânte la petrecerea lor. 

În dimineața zilei care succede ziua căsătoriei cu Toni Iuruc, Simona Halep a lansat o colecție de imagini superbe, care îi surprinde pe cei doi îndrăgostiți în ținute spectaculoase, în locul în care au decis să-și unească destinele pentru totdeauna. 

Galeria foto a strâns peste 10,000 de aprecieri în mai puțin de 7 minute de la momentul publicării și va fi, cu siguranță, una dintre cele mai în vogă ale Instagram România pentru următoarele 24 de ore. 

Pe acceași temă