Connect with us

14 migranţi au fost prinşi ascunşi în două autovehicule sau mergând pe jos spre Spaţiul Schengen

Diverse

14 migranţi au fost prinşi ascunşi în două autovehicule sau mergând pe jos spre Spaţiul Schengen

În Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în timp ce era verificat un camion condus de un român care avea cursă în Italia, au fost descoperiţi patru migranţi – unul în spaţiul de depozitare al cabinei şi trei ascunşi în spaţiul de odihnă al şoferului.
„În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Egipt şi Bangladesh, cu vârste cuprinse între 24 şi 33 de ani, ce au intrat legal în ţara noastră în baza documentelor personale”, a informat, luni, Poliţia de Frontieră Arad.

Tot la Nădlac II, a fost verificat pentru un autoturism condus de un român, în portbagaj fiind găsiţi doi cetăţeni din India, de 30 şi 31 de ani, intraţi legal în România.

În zona Nădlac, un echipaj a observat, la aproximativ 50 de metri de linia de frontieră, opt persoane care se deplasau pe jos.

„Pentru prevenirea unor eventuale treceri frauduloase a frontierei, două patrule s-au deplasat în zona respectivă şi au acţionat pentru identificarea şi interceptarea acestora. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului pentru verificări, unde colegii noştri au stabilit faptul că sunt cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 27 şi 49 de ani, intraţi legal în ţara noastră”, a precizat sursa citată.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru trafic de migranţi, în cazul celor doi şoferi, şi pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, în cazul migranţilor.

Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Diverse

Publicitate Promo

Top 7 Zile

Publicitate Promo
To Top