A apărut o nouă metodă de înșelătorie: ‘Metoda Covid-19’

 A apărut o nouă metodă de înșelătorie: ‘Metoda Covid-19’

Poliția Română trage un puternic semnal de alarmă! Oamenii legii informează că a apărut o nouă metodă de înșelătorie: „Metoda Covid-19”.

Modul de operare: Falși medici sună persoane în vârstă și le transmit că fiul lor este grav bolnav, după infectarea cu COVID-19 și trebuie transferat urgent la un spital din afara țării. Apoi, victimelor li se transmite că va veni o persoană să ridice suma necesară pentru salvarea fiului infectat cu coronavirus.

În luna iulie, două persoane au căzut în plasa escrocilor. Pentru așa-zisa salvare a celor dragi, ei le-au plătit unor „curieri” 33.000 de lei, informează Poliția Română.

„Un nou tip de înșelăciune – „Metoda Covid-19”!

Citește până la sfârșit! Poate te ajută!

Varianta lor: „ – Alo! Fiul dumneavoastră este grav bolnav, în urma infectării cu virusul Covid-19 și trebuie să îl transferăm urgent la un spital din afara țării! Trimitem imediat la dumneavoastră pe cineva să ridice suma necesară salvării lui!

Varianta noastră: „ – Bună seara!…de la Biroul Rutier, Poliția Municipiului Focșani! Ne veți însoți la sediu, este necesar să lămurim anumite aspecte!”

Ora 01.40: Daniel și Sebastian, polițiști rutieri, patrulau pe centura municipiului Focșani, iar din sens opus, un autoturism, al cărui șofer părea grăbit, accelerează și mai mult la vederea echipajului.

Cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, au întors după acesta, oprindu-l după 1 km și, în câteva clipe, „s-a făcut și mai multă lumină” într-un caz, la care echipa noastră lucrează.

Pe scurt – În cursul lunii iulie, două persoane, sub imperiul stării emoționale create de „așa-ziși” medici, au înmânat, în total, suma de 33.000 de lei, pentru „salvarea” celor dragi, unor „curieri”.

Cei doi ocupanți, cu vârste de 26 și 30 de ani, au acum timp să se gândească la faptele lor.
Foarte important❗❗❗

Vorbiți cu părinții și bunicii dumneavoastră mai des, rugați-i să vă sune, să se asigure că sunteți bine, mai ales când alții sună înaintea dumneavoastră și susțin „urgențe”❗

Nu vă lăsați înșelați prin aceste metode❗”, transmite Poliția Română.

Vezi și Polițiștii cer demisia ministrului Lucian Bode! ‘Asta chiar întrece orice limită a locotenenților ghidați de somnorosul Bode, cu respectarea principiilor Cosa Nostra’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *