Connect with us

A început războiul înainte de derby-ul Craiovei: bdquo;Ați fost o minciună! Ziua Judecății se apropie cu pași repezi!

Sport

A început războiul înainte de derby-ul Craiovei: bdquo;Ați fost o minciună! Ziua Judecății se apropie cu pași repezi!

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 14:33

Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 14:43

Etapa a 11-a a Ligii 1 va oferi primul duel între FCU Craiova și Universitatea Craiova, duminică, 3 octombrie, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Gazda acestui meci va fi echipa patronată de Adrian Mititelu. 

După ce casa lui Sorin Cârțu a fost vandalizată, războiul între cele două cluburi din Bănie s-a mutat la nivel declarativ. Prima suliță a fost aruncată de Peluza Sud, care a precizat că nu va participa la derby, dacă pe stadion vor avea acces doar spectatorii vaccinați.  

„Peluza Sud transmite public că nu se va prezenta pe niciun stadion pe care se va îngrădi libertatea unei persoane pe baza vaccinului”

Opriți discriminarea! Conform ultimelor zvonuri apărute, la competițiile sportive vor putea intra pe stadion doar persoane vaccinate.

Peluza Sud transmite public că nu se va prezenta pe niciun stadion pe care se va îngrădi libertatea unei persoane pe baza vaccinului. Conform articolelor 4(1), 16(1), 23(1), 53(2) din Constituția României, dar și a paragrafelor 7.3.1, 7.3.2 și 7.5.2 din Rezoluția 2361/2021 a Adunării Parlamentare a Consiliului European, considerăm abuzivă, discriminatorie și neconstituțională îngrădirea accesului pe stadion, leagăn al libertății, unor persoane care au dreptul de a decide dacă vor sau nu să se vaccineze.

Nu credem în conspirații, nu dorim să intrăm în subiecte legate de virusologie sau alte aspecte de ordin medical, ci doar ne anunțam poziția fermă în fața acestei decizii. Din momentul în care vor putea intra pe stadion atât persoanele nevaccinate, cât și cele vaccinate, vom fi prezenți, așa cum am fost și până acum. Speram ca acestea să fie doar zvonuri și să ne putem susține echipa de pe stadion, duminică, în meciul cu utopiile. Rămâne cum am stabilit, toți în negru la ora 18:00 în Centrul Vechi, INDIFERENT DE SITUAȚIE! Libertate pentru suporteri!”, este comunicatul oficial emis de FCU Craiova. 

Craiova lui Rotaru a replicat și a emis un comunicat în care susține că acest comportament al ultrașilor echipei pregătite de Mutu este generat de frica pe care o au față de suporterii olteni. Aceștia chiar s-au oferit să plătească stewarzii pentru buna desfășurare a evenimentului. 

De când v-ați înființat prima societate în anul 2005 și până la ultima, „inaugurată“ în anul 2017, ați mințit, manipulat și trădat”

Frica de suporteri. Întotdeauna v-a fost frică de suporteri, indiferent câte societăți comerciale ați schimbat sau cum s-au numit ele. De frica suporterilor, ați început prin a muta echipa la Severin, apoi ați declarat sus și tare că orașul Craiova nu merită să aibă echipă de fotbal şi, imediat, aţi venit cu bomba că este „echipa familiei voastre și a copiilor copiilor voștri” și noi toți, ceilalți, trebuie să ne facem echipă de fotbal.

De când v-ați înființat prima societate în anul 2005 și până la ultima, „inaugurată“ în anul 2017, ați mințit, manipulat și trădat.

Și, cu toate că „Ziua Judecății” se apropie cu pași repezi, voi încă vreți să vă ascundeți. Vreți ca lumea să nu vadă că, în tot acest timp, ați fost o minciună. Că sunteți puțini și că tot ceea ce vă leagă este patronul. Și atunci ați hotărât să fugiți de judecată, să nu vadă o țară întreagă că pentru orașul Craiova, pentru regiune, SRL-ul din 2017 nu există.

Vă ascundeți în spatele unor minciuni: că jandarmeria nu vă lasă să organizați meciul, că nu aveți firmă de pază ca să vă asigure siguranța.

Pentru a termina cu aceste minciuni, vă propunem să plătim noi toate costurile pentru buna desfășurare a evenimentului şi să asigurăm necesarul de stewarzi pe care susțineți sus și tare că nu-i aveți.

Cu o singură condiție: Lăsați suporterii să vină la stadion! Lăsați oamenii să se bucure de fotbal! Puneți biletele în vânzare pe tot stadionul! Nu vă mai ascundeți! Și țineți minte că, dacă veți juca fără spectatori așa cum vreți să o faceți, loviți nu doar în suporterii Universității Craiova, ci și în proprii voștri suporteri. Pentru că, dacă Peluza Nord nu va fi duminică în stadion, nici Peluza Sud nu va avea acces la meciul retur. Dar, poate, ca de obicei, nu vă interesează asta”, este comunicatul oficial emis de Universitatea Craiova. 

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...

Mai multe in Sport

Publicitate Promo

Top 7 Zile

Publicitate Promo
To Top