Connect with us

Adrian Năstase: ‘Butaforia de la Cotroceni, organizată de Iohannis nu mai păcălește pe nimeni’

Economic

Adrian Năstase: ‘Butaforia de la Cotroceni, organizată de Iohannis nu mai păcălește pe nimeni’

Fostul prim-ministru și lider PSD Adrian Năstase a lansat acuze dure la adresa președintelui Klaus Iohannis.

”Ar fi trebuit să meargă astăzi PSD la „consultările” de la Cotroceni? Evident că nu. Si mă bucur că au luat această decizie.

Butaforia de la Cotroceni, organizată de Iohannis nu mai păcălește pe nimeni. Nu are rost să repet care era succesiunea fazelor prevăzute de Constitutie pentru a se ajunge la desemnarea candidatului de premier. Niciun presedinte, pana acum nu si-a permis să incalce, cu atata brutalitate, litera si spiritul Constitutiei.

Iohannis s-a dovedit, incă o dată, nu doar „partenerul” PNL (cum spunea Rares Bogdan), ci complicele său. Complice in incălcarea Constitutiei. „Parlamentul său” ii va dovedi cat de gresită a fost evaluarea pe care a făcut-o in declansarea alegerilor. Iar „guvernul său” le va arăta românilor costul unei noi administratii de tip COCOPO.

PS In poza de mai sus, LUDOVIC Orban pare că stă pe două scaune. Este o iluzie optică. Este adevărat, se văd, in spatele lui, două semiberjere LUDOVIC XVI, care, la fel cu tot mobilierul din Palatul Parlamentului, a fost achizitionat sau restaurat in vremea in care m-am ocupat de finalizarea lucrărilor la „Casa poporului”, a scris Adrian Năstase pe blogul sau.

Citește și:

Vești importante pentru toți angajații din acest domeniu: Starea de urgență le va aduce un stimulent de risc lunar

Document EXCLUSIV. Directiva lui Raed Arafat, încălcată de DSP și de Primăria USR-PLUS!

La 31 de ani de la Revoluție, Petre Roman are 2 pensii! Primul premier post-decembrist ia 181.500 de lei pe an, doar din pensii

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Economic

To Top