Connect with us

Adrian Năstase îl atacă pe Traian Băsescu: Nu a reușit să-i mai păcălească încă o dată pe români

Economic

Adrian Năstase îl atacă pe Traian Băsescu: Nu a reușit să-i mai păcălească încă o dată pe români

Chiar dacă au trecut 16 ani de la alegerile prezidențiale din 2004, Adrian Năstase nu poate uita nici acum înfrângerea usturătoare pe care a suferit-o în fața lui Traian Băsescu.

Astfel, fostul premier spune că, de această dată, la alegerile parlamentare, Băsescu nu a reușit să-i mai păcălească pe români, cum a făcut-o atunci.

In 2004, la alegerile prezidentiale, in primul tur de scrutin, nu au fost acceptate listele suplimentare. La presiunile unor ONG-uri si cu naivitatea (probabil) a unor colegi de la PSD, pentru turul doi, s-au acceptat aceste liste (desi asta insemna schimbarea regulilor in timpul jocului).

Chiar si asa, eu am castigat in toate circumscriptiile electorale, cu exceptia Bucurestiului, unde a „castigat” Băsescu, cu o diferentă mare. Explicatia – probabil vi-o amintiti – listele suplimentare si cozile imense pentru aceste liste la Gara de Nord si la Aeroportul Otopeni! Asa a „castigat” alegerile, atunci, Basescu.

Iată ca acum, după 16 ani, listele suplimentare nu au mai jucat in favoarea lui Băsescu. ICCJ a respins contestatiile PMP de examinare a listelor suplimentare din Bucuresti. Asa incat partidul lui Băsescu -PMP -, care a obtinut 4,86%, respectiv 4,93%, la aceste alegeri, nu va intra in parlament.

Concluzia – Băsescu nu a reusit să-i mai păcălească, incă o dată pe romani. Poate că e vorba si de justitie imanentă…”, scrie, pe blog-ul său, Adrian Năstase.

Vezi și

Cristian Vasilcoiu, omul care a făcut publică fotografia de la șprițul lui Ludovic Orban, demisionează din toate funcțiile: Indemnizația lunară o donez!

EXCLUSIV Avalanșă de fake-news-uri despre AUR! George Simion, reacție pentru Bugetul.ro!

Pandemia de COVID-19 a adus schimbări majore pe piața imobiliară: Cum au evoluat în această perioadă prețurile chiriilor în București, Cluj, Iași sau Timișoara

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Economic

To Top