Adrian Năstase îl spulberă pe Klaus Iohannis: ‘I-a acordat lui Zuckerman aceeași decorație pe care mi-a retras-o mie’

 Adrian Năstase îl spulberă pe Klaus Iohannis: ‘I-a acordat lui Zuckerman aceeași decorație pe care mi-a retras-o mie’

Fostul prim-ministru și lider PSD Adrian Năstase a lansat acuze dure la adresa președintelui Klaus Iohannis și îl învinovățește că i-a acordat ambasadorului SUA în România, Adrian Zuckerman, decorația pe care i-a retras-o lui.

”Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 13 ianuarie a.c., decretul de decorare a Excelenței Sale Zuckerman Adrian, Ambasador al Statelor Unite ale Americii la București, cu Ordinul National „Steaua Romaniei”, in grad de Mare Cruce, în semn de înaltă apreciere pentru întreaga activitate desfășurată pe parcursul mandatului său în România, precum şi pentru implicarea substanțială în dezvoltarea şi aprofundarea Parteneriatului Strategic dintre țara noastră şi Statele Unite ale Americii”.

Dragi prieteni,

Iohannis i-a acordat lui Zuckerman aceeasi decoratie pe care mi-a retras-o mie (numarul lor este limitat). Probabil ca a pus in balanta sapca pe care i-a procurat-o Zuckerman la Washington si desenele de autostrazi de miliarde de dolari cu activitatea mea ca ministru de externe (inclusiv contributiile legate de primul razboi in Irak), sau ca premier (contributiile in al doilea razboi din Irak, parteneriatul militar ce a dus la intrarea Romaniei in NATO, autostrada Bechtel, etc). Nu scriu mai mult pentru ca vreau sa raman modest!

Cred însă că este o situație jenantă pentru Iohannis. Dar si pentru Romania…

Aștept și părerile voastre”, a scris Adrian Năstase pe blogul personal.

Citește și:

SURSE Șeful unei instituții de forță pe timp de pandemie ar putea fi zburat din funcție! Negocieri secrete cu noul ministru

Veste importantă pentru români! Ce se întâmplă cu pensia anticipată de la 1 septembrie

EXCLUSIV Bătaie pe funcțiile din Guvernul Cîțu! USR-PLUS-iștii se autopropun pentru ocuparea unor poziții-cheie!

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *