Connect with us

Alexandru Rafila îi mustră pe cei care au încurajat desfășurarea de festivaluri: ‘Au generat o creștere a transmiterii’

Economic

Alexandru Rafila îi mustră pe cei care au încurajat desfășurarea de festivaluri: ‘Au generat o creștere a transmiterii’

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), a declarat că acum se văd efectele participării în număr mare la festivalul Untold de la Cluj, după trendul ascendent al infectărilor de Covid-19.

Clujul este pe locul doi. (n.r. – la efectele valului 4 în numărul de cazuri). Acum nu ştiu, poate că domnul primar îşi ia rucsacul, aşa cum mi-a recomandat mie, şi merge să testeze prin diverse locuri publice, lumea. Se vede, dacă vă uitaţi la nivelul judeţului Cluj, că nu numai Cluj-Napoca e afectat şi multe alte localităţi sunt foarte afectate.

Şi încă un lucru: foarte multe persoane din alte oraşe, din Bucureşti, Timişoara, unde sunt incidenţe mari, au fost la acest festival (n.r. – discuţia era despre Untold), iar acum ne găsim în perioada în care rezultatele acestor concentrări mari de persoane au generat o creştere a transmiterii”, a spus profesorul Alexandru Rafila, conform Româniatv.net.

Vezi și:

Va fi prăpăd în România! Ministrul interimar al Sănătății: ‘Se poată ajunge, din păcate, și la 20.000 de cazuri pe zi’

Alexandru Rafila, mesaj pentru români: ‘În ceea ce privește valul 4, el dovedește că nu am învățat nimic din valurile precedente’

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Economic

Publicitate Promo

Top 7 Zile

Publicitate Promo
To Top