ANUNT DE ULTIMA ORA! Control ANAF la sediul FRF! Ministrul Finantelor a facut anuntul: Se face analiza documentelor si vom face totul public!

 ANUNT DE ULTIMA ORA! Control ANAF la sediul FRF! Ministrul Finantelor a facut anuntul: Se face analiza documentelor si vom face totul public!

ANAF a inceput un control la Federatia Romana de Fotbal.

Potrivit ministrului Finantelor Publice, Florin Citu, Agentia Nationala de Administrare Fiscala a inceput aceasta actiune de control pe 17 noiembrie si mai multe ducumente au fost ridicate de la FRF. 

„In 17.11.2020, echipele de control ale ANAF au inceput un control la Federatia Romana de Fotbal, in urma informatiilor aparute in spatiul public. In acest moment, se face analiza documentelor, iar cand acest raport va fi finalizat, il vom face public”, a spus Florin Citu intr-un live pe pagina de Facebook a Ministerului Finantelor Publice.

Florin Citu nu a dorit sa ofere mai multe detalii in legatura cu documentele care au fost luate de la FRF pentru a fi analizate de inspectorii ANAF. 

Razvan Burleanu este presedintele Federatiei Romane de Fotbal din 5 martie 2014. El i-a luat locul lui Mircea Sandu, cel care s-a aflat in fruntea FRF timp de 24 de ani. Burleanu a castigat alegerile in al doilea tur, in fata adversarilor: Vasil Avram, Gheorghe Chivorchian, Sorin Raducanu si Marcel Puscas.

Burleanu a castigat al doilea mandat consecutiv de presedinte al FRF in 2018, cand i-a invins pe Ioan Lupescu, Marcel Puscas si Ilie Dragan.

Pe acceași temă