Anunt de ultima ora despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR: Au fost anumite discutii Ce s-a intamplat cu ofertele din Golf

 Anunt de ultima ora despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR: Au fost anumite discutii Ce s-a intamplat cu ofertele din Golf

Dan Petrescu a declarat dupa infrangerea 1-2 cu Gaz Metan Medias ca isi doreste sa plece de la CFR.

De atunci, s-a discutat foarte mult despre acest subiect si chiar s-a vehiculat posibilitatea plecarii lui Petrescu in Arabia Saudita.

Intr-o interventie la DigiSport, managerul sportiv al campioanei Romaniei, Marius Bilasco, a declarat ca Dan Petrescu va continua la echipa din Gruia si ca nu a existat nicio discutie cu echipe din zona araba.

„Dan Petrescu ramane. A avut nevoie de o pauza, doar ca declaratia lui a lasat loc de interpretari. Nu a spus niciodata ca pleaca, a spus ca are nevoie de o pauza.

Dan a revenit la echipa, asa cum au facut toti jucatorii, este la antrenamente. Au mai fost anumite discutii, dar sunt discutiile noastre interne. Lucrurile sunt cat se poate de normale, echipa s-a antrenat, Dan este la antrenamente si acum pregatim meciul cu UTA. Categoric Dan Petrescu ramane la echipa. Are contract pana in 2022.

Am avut o perioada grea. Problema este ca ne aflam inaintea unor partide importante si trebuie sa gestionam foarte bine aceasta perioada.

Nu a fost nicio discutie cu echipe din zona Arabiei. Ar fi existat discutii daca ar fi fost o oferta, dar nu s-a discutat despre asa ceva”, a spus Bilasco  sursei citate.

CFR Cluj se pregateste de meciul de pe teren propriu cu UTA Arad, care este programat duminica, 22 noiembrie, de la ora 20:00.

Pe acceași temă