Autoritățile au luat decizia! Ce se întâmplă cu Parada de 1 decembrie

 Autoritățile au luat decizia! Ce se întâmplă cu Parada de 1 decembrie

Parada de 1 Decembrie, care strângea în fiecare an mii de oameni, a rămas doar o amintire. Singurele evenimente organizate anul acesta cu un număr limitat de persoane sunt depunerile de coroane şi slujba care va fi oficiată în curtea Catedralei Reîntregirii Neamului, anunţă postul Antena3.

Şi evenimentele din Alba Iulia care vor avea loc cu ocazia Zilei Naționale a României vor fi transmise online, dacă situația epidemiologică o va permite. „Vom avea evenimente organizate aproape zilnic, vor fi transmise online, astfel încât să respectăm regulile impuse de pandemie„, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Alba, Ion Dumitrel.

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleşa, a subliniat că este „un 1 Decembrie pe care îl trăim altfel pentru prima dată” după 1989, acesta arătându-se însă convins că „sufletele şi inimile românilor vor bate de 1 Decembrie, oriunde s-ar afla ei, pentru Alba Iulia”.

Edilul a transmis chiar o invitaţie să vină la Alba Iulia celor care doresc să fie aici de Ziua Naţională, dar numai dacă situaţia epidemiologică o va permite.

Faptul că sunt restricţii de circulaţie şi că vor fi nevoiţi să aibă declaraţia pe propria răspundere asupra lor. Orașele Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Cugir, Abrud și comuna Ciugud au intrat deja în carantină din cauza numărului mare de persoane infectate raportate la mia de locuitori.

Citește și: Vești pentru pensionari! Cine sunt cei care vor avea de pierdut în urma recalculării

Toți cei care folosesc acte false pentru a obține acest tip de indemnizație riscă să ajungă după gratii

Mare atenție la cumpărăturile online de sărbători! Tot ce trebuie să știți pentru a evita escroci

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *