Connect with us

bdquo;Bizonul nu revine în Liga 1! Iuliu Mureșan, tranșant: bdquo;Nu a fost niciodată în vederile noastre!

Sport

bdquo;Bizonul nu revine în Liga 1! Iuliu Mureșan, tranșant: bdquo;Nu a fost niciodată în vederile noastre!

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 15:51

Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 16:14

Tehnicianul de 59 de ani a revenit miercuri în țară și a anunțat deja că pregătește două transferuri importante la Dinamo. Este vorba de un atacant și un fundaș dreapta.

Gnohere nu a fost pe „radarul” lui Dinamo 

La revenirea în țară, Mircea Rednic a declarat că „s-ar putea să vină <Bizonul>”, iar multă lume a înțeles că „Puriul” încearcă să-l readucă pe Harlem Gnohere (33 de ani) în „Groapă”.

  • Harlem Gnohere a spus TOT! Cand s-ar intoarce la FCSB! Doar daca ar pleca Gigi Becali

Se pare însă că Rednic nu se referea la Gnohere când a făcut respectiva remarcă, ci la un jucător care ar avea constituția și calitățile „Bizonului”. „Nu s-a pus niciodată problema să-l luăm!”, a spus o sursă apropiată clubului.

Lucrurile au fost lămurite, astăzi, în direct la PRO X, de Iuliu Mureșan, directorul executiv al „câinilor”, care a declarat că Harlem Gnohere nu s-a aflat niciun moment în vederile clubului din „Ștefan cel Mare”.

„Gnohere nu știu cum se prezintă fizic, dar a fost un vârf deosebit, un oportunist, dădea cu foarte multă ușurință gol, a fost golgheter. Dacă și-a păstrat calitățile ar fi foarte util, avem nevoie de cineva care să dea goluri, nu poți câștiga partida fără goluri. Nu s a pus niciodata problema să-l luăm”, a spus Iuliu Mureșan, la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Gnohere a jucat la Dinamo în perioada 2015-2017, apoi a evoluat și la FCSB

„Bizonul” a jucat la Dinamo între 2015 și 2017, dar a plecat apoi la rivala FCSB. A început un ”conflict” cu fanii ”câinilor”, dar totul s-a încheiat după ce Gnohere s-a înscris în programul DDB. Gnohere a jucat în 59 de partide pentru Dinamo, pentru care a marcat de 24 ori și a oferit opt pase decisive. La FCSB, francezul a înscris de 51 de ori în 115 partide.

Din 2020, Gnhoere joacă în Belgia, pentru Mouscron, cu care a retrogradat în liga secundă din Belgia.

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...

Mai multe in Sport

Publicitate Promo

Top 7 Zile

Publicitate Promo
To Top