bdquo;Mi-au umplut frigiderul tot meciul! Albu explică motivația din meciul cu UTA

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 23:34

Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 23:46

Rapid a avut un început fulminant în meicul cu UTA Arad, iar în minutul 22 giuleștenii aveau deja 2-0. Însă arădenii au dominat a doua repriza, iar între minute 82 și 83 eforturile lor au fost răsplătite. Ioan Hora și Liviu Antal au restabilit egalitatea. 

La finalul partidei, Albu a mărturisit motivul pentru care a avut o motivație în plus contra UTEI.

Îmi pare rău pentru acea ratare. Dacă făceam 3-0 sunt sigur că meciul se termina. În ultimele 20 de minute, UTA a fost peste noi, nu știu de ce am cedat terenul, la fel ca în meicul cu Craiova. 

Pentru tot stadionul, mi-au umplut frigiderul tot meciul. Le mulțumesc pentru presiune, mi-au făcut un bine. Ei au încercat, sper să încerce fiecare echipă așa cu mine, pentru că eu nu cedez la preisune. 

Vă dați seama că a fost un șoc (n.r.: când a auzit că Iosif nu va fi pe bancă), noi am pregătit altceva, dar nu avem voie să zicem nimic și trebuie să mergem mai departe. Peste tot suntem acasă, ați văzut și dumnevoastră câte mii de suporteri au venit să ne susțină și asta ne motivează peste 100%”, a precizat Cristian Albu, după remiza cu UTA Arad. 

În urma acestui rezultat, Rapid se menține pe poziția a doua în Liga 1, cu 17 puncte după 8 etape, în timp ce UTA își betonează poziția a treia, cu 14 puncte. 

Pe acceași temă