Connect with us

Bierhoff îl felicită pe Nagelsmann pentru numirea sa ca selecţioner al Germaniei

Diverse

Bierhoff îl felicită pe Nagelsmann pentru numirea sa ca selecţioner al Germaniei

Oliver Bierhoff, fostul director sportiv al Federaţiei germane de fotbal, crede că Julian Nagelsmann este omul potrivit pentru a conduce selecţionata Germaniei, transmite DPA.

”Julian este unul dintre antrenorii germani de top, nu există nicio îndoială. Orice expert ştie că el este absolut pregătit şi un antrenor bun”, a declarat Bierhoff la Munchen într-un podcast, conform Agerpres.

Nagelsmann, fost antrenor la RB Leipzig şi Bayern Munchen, a fost numit vineri în postul de selecţioner al Mannschaft în locul lui Hansi Flick, demis în urma unor rezultate modeste, inclusiv eliminarea din grupă la CM 2022.
Bierhoff, campion european în 1996 şi vicecampion mondial în 2002, a admis că munca la echipa naţională e diferită de cea de la club, dar are încredere în tehnicianul de 36 ani.

”Trebuie să mai taie ici şi colo, dacă vrea să repete unele lucruri, dar el are autoritate absolută”, a adăugat Bierhoff, care a renunţat la postul pe care l-a ocupat timp de 18 ani în decembrie, după CM 2022. Îndatoririle lui au fost acoperite de mai multe persoane, inclusiv de Rudi Voeller şi acum de directorul executiv Andreas Rettig.

Nagelsmann va debuta ca selecţioner în meciul amical cu Statele Unite din 14 octombrie, urmat de un alt meci amical cu Mexicul, trei zile mai târziu. El l-a confirmat pe Ilkay Gundogan în calitate de căpitan al primei reprezentative şi a salutat prezenţa lui Rudi Voeller în stafful său ca director sportiv al naţionalei.

După ce a fost demis pe 24 martie de Bayern şi înlocuit cu Thomas Tuchel, Nagelsmann nu a mai antrenat. La 36 de ani, Nagelsmann devine al doilea cel mai tânăr selecţioner al Mannschaft.

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Diverse

Publicitate Promo

Top 7 Zile

Publicitate Promo
To Top