BREAKING NEWS | Romania ar putea gazdui meciuri de la turneul final al Euro U21 anul viitor! Care sunt stadioanele propuse

 BREAKING NEWS | Romania ar putea gazdui meciuri de la turneul final al Euro U21 anul viitor! Care sunt stadioanele propuse

Echipa nationala de tineret a obtinut calificarea la turneul final al Campionatului European din 2021. 

Ungaria si Slovenia sunt tarile gazda, fiecare dintre ele fiind desemnata sa organizeze meciurile a cate doua grupe. Se pare, insa, ca Slovenia ar vrea sa renunte la una dintre grupe, aceasta urmand a fi atribuita unei alte tari care s-a calificat la turneul final. 

Oficialii UEFA vor lua o decizie in acest sens pana pe 10 decembrie, cand are loc tragerea la sorti a grupelor, la Nyon, iar Romania este printre tarile care si-au depus candidatura pentru a organiza una dintre grupe, potrivit GSP. 

Tara noastra se lupta cu Italia, Cehia, Croatia si Elvetia pentru gazduirea Euro U21 anul viitor, iar stadioanele propuse sunt Cluj Arena (30.200 de locuri) si „Dr. Constantin Radulescu” (23.500 de locuri), ambele din Cluj-Napoca. 

Romania are sanse mari sa obtina organizarea unei grupe, UEFA dorindu-si sa aleaga o destinatie care sa nu supuna echipele la deplasari lungi pe durata turneului. 

Daca tara noastra va fi aleasa sa gazduiasca meciuri de la turneul final, nationala de tineret ar urma sa fie cap de serie la tragerea la sorti. In caz contrar, Romania U21 se va afla in urna a treia. 

Pe acceași temă