Connect with us

Ce a făcut un român din Italia pentru a-și încărca mașina Tesla – Cum a fost pedepsit

Diverse

Ce a făcut un român din Italia pentru a-și încărca mașina Tesla – Cum a fost pedepsit

Ce a făcut un român din Italia pentru a-și încărca mașina Tesla.

Un român de 46 de ani a fost suprins de carabineri în timp ce își încărca mașina electrică la o priză aparținând primăriei Vergato, o comună din provincia Bologna, scrie presa italiană. Autoritățile l-au denunțat și acum este acuzat de furt calificat în formă continuată.

Cum a fost prins

Bărbatul care și-a pus la încărcat mașina electrică Tesla la priza deținută de autoritățile unei localități din Apenini a fost prins de un angajat al primăriei, notează publicațiile locale Il Resto del Carlinoși Reno News.

Acesta a anunțat carabinierii, care l-a reclamat pe român pentru furt calificat în formă continuată. Forțele de ordine l-au surprins chiar în timp ce alimenta și i-au cerut să își deconecteze mașina.

Totul a pornit când angajatul primăriei a văzut pe camerele de supraveghere că bărbatul își făcuse un obicei din a-și încărca mașina electrică, o Tesla albă, la stația municipalității.

Carabinierii l-au prins în flagrant pe 23 mai, după ce au constatat că bărbatul a mai încărcat mașina de patru ori în total, la ore și zile diferite în zilele precedente.

Bărbatul a fost surprins în repetate rânduri în imagini video în timp ce fura curent. Carabinierii l-au prins în flagrant pe 23 mai, după ce au constatat că bărbatul a mai încărcat mașina de patru ori în total, la ore și zile diferite în zilele precedente.

Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Diverse

To Top