Christian Eriksen, prima imagine din afara spitalului, dupa tragedia de la EURO. Ce s-a intamplat cand un fan l-a rugat sa faca o poza cu el

In primul meci de la EURO 2020, Christian Eriksen a fost protagonistul unui eveniment nefericit, suferind un atac de cord. 

La finalul primei reprize din partida cu Finlanda, danezul s-a prabusit pe teren, iar medicii au avut nevoie de cateva minute bune pentru a-l resuscita si transporta la spital. 

Fotbalistul de 29 de ani a stat mai multe zile in spital, unde a fost supus investigatiilor si unei interventii chirurgicale, iar pe 18 iunie a revenit acasa, urmand o perioada de recuperare si o decizie despre viitorul sau ca sportiv profesionist.

Danezul a fost alaturi de colegii sai pe parcursul turneului final, sustinandu-i cu mesaje de incurajare si vizite la antrenamente, in rest a preferat sa pastreze discretia apropro de situatia sa.

In urma cu cateva zile, Eriksen a fost la plaja, ocazie cu care un tanar l-a rugat sa faca o poza cu el, incantat de faptul ca si-a intalnit idolul, iar danzeul a acceptat fara probleme.

„Eram emotionat si fara cuvinte cand i-am cerut sa facem o fotografie. Sunt mandru ca am facut-o si sunt foarte fericit. A fost placut sa-l vad”, a marturisit Bjorn Bindzus, potrivit bt.dk. 

Danemarca s-a calificat in semifinalele de la EURO 2020, unde va juca impotriva Angliei. Partida este miercuri, de la ora 22:00, pe PRO TV si VOYO.

Pe acceași temă