Clotilde Armand a întrecut măsura? Sebastian Burduja iese la atac: ‘Rușine! Am înțeles că politica se face după mintea unora doar cu scandal și răzbunări, dar totul are o limită’

 Clotilde Armand a întrecut măsura? Sebastian Burduja iese la atac: ‘Rușine! Am înțeles că politica se face după mintea unora doar cu scandal și răzbunări, dar totul are o limită’

Liderul PNL Sector 1 Sebastian Burduja o acuză pe primarul de sector Clotilde Armand că a blocat proiectul primului centru integrat pentru copii cu Sindrom Down din România. El susţine că, pentru că nu a reusit să-şi impună un proiect de rectificare bugetară, ”făcut pe genunchi, fără nicio consultare”, primarul Armand Clotilde s-a răzbunat şi a cerut retragerea proiectului legat de Centrul Down de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local din 2 iulie.

”PÂNĂ AICI. AJUNGE! Zilele trecute s-a întâmplat ceva efectiv de neimaginat la Primaria Sectorului 1: primarul Armand Clotilde a blocat proiectul primului centru integrat pentru copii cu Sindrom Down din România. Da, ati citit bine, chiar daca pare absurd si ireal. A făcut asta din răzbunare faţă de PNL, in dispreţ total faţa de nişte copilaşi nevinovaţi, care ar trebui lăsaţi deoparte de orice joc politic murdar”, scrie pe Facebook Burduja.

El explică faptul că ”oameni minunaţi s-au luptat ani de zile pentru a da copiilor cu Sindrom Down şansa recuperării si integrarii in societate”.

”Un centru integrat pentru aceşti copii nu exista nicăieri in ţară, în România anului 2021. O mână de oameni cu frica de Dumnezeu, părinţi si oameni cu inima mare au hotărât să facă acest Centru în sectorul 1, lângă Piaţa Victoriei, pe un teren care aparţine de Biserica Mavrogheni. PNL a răspuns apelului lor şi, cu prilejul adoptării bugetului, a introdus un amendament – votat in unanimitate – pentru sustinerea acestei investiţii. Acesta ar fi trebuit urmat de un protocol, pentru ca investiţia sa poată începe efectiv (are toate avizele)”, relatează liderul PNL Sector 1, precizând că ”ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie şi orice limite ale bunului simt”.

El susţine că iniţiatorii proiectului au fost amânaţi si purtaţi cu vorba timp de luni de zile şi într-un final, primarul sectorului 1 a acceptat introducerea acestui punct pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu local de vineri, 2 iulie.

”Dar asta nu e tot. Pentru ca nu a reusit să-şi impună un proiect de rectificare bugetară (făcut pe genunchi, fără nicio consultare), primarul Armand Clotilde s-a răzbunat şi a cerut retragerea proiectului legat de Centrul Down de pe ordinea de zi. Totul este înregistrat, iar înregistrarea e (deocamdată) disponibilă pe site-ul primăriei sectorului 1. Priviţi şi vă minunati cum se răzbună un primar ales pe copiii cu Sindrom Down. Fără nicio justificare, fără nicio explicaţie. Cum este posibil aşa ceva??!!”, se întreabă Sebastian Burduja.

El îi solicită public primarului să îşi ceară scuze în faţa acestor copii, a părinţilor lor şi a tuturor cetăţenilor sectorului 1.

”RUŞINE! Am înţeles că politica se face după mintea unora doar cu scandal şi răzbunări, dar totul are o limită. Iar administraţia are nevoie de proiecte care să rezolve nevoile oamenilor. Ca urmare a acestui comportament abuziv al primarului în funcţie, viceprimarul liberal Ramona Porumb şi colegii mei din consiliul local au depus astăzi un proiect de HCL pentru rezolvarea urgentă a situaţiei. Ne vom lupta pana la capăt pentru dreptul copiilor cu Sindrom Down sa aibă acces la servicii integrate şi de calitate. Un ultim mesaj pentru primarul in funcţie de la sectorul 1: linia roşie a fost depăşită”, conchide Liderul PNL Sector 1, conform news.ro

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *