Clotilde Armand, ieșire furibundă după anunțul făcut de Marcel Ciolacu: ’Timpul acestei găști mafiote este la apus’

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, susține că ”referendumul făcut de PSD este cea mai bună dovadă că este foarte bine ce facem”.

”Rar mi-a fost dat să văd pe posturile de televiziune și pe site-urile de „știri” abonate până să ajung eu primar la banii Primăriei Sectorului 1 atâtea știri false despre mine. La toate acestea se adaugă și declarația președintelui PSD care vrea referendum pentru demiterea mea. Știți de ce? Pentru că le-am deranjat aranjamentele cu mafia gunoiului. Pentru cel mai scump contract de salubrizare din istoria României plătit de cetățenii Sectorului 1, contract realizat în anul 2008 și atribuit cu dedicație acestei firme șantajiste pe o perioadă de 25 de ani, un contract care a hrănit mulți politicieni, primari și „jurnaliști”. Nivelul manipulării din ultimele zile mă ambiționează să lupt și mai tare iar referendumul făcut de PSD este cea mai bună dovadă că este foarte bine ce facem. Cum să nu vrea dl. Ciolacu să mă demită dacă de când sunt eu primar nu mai merg banii la PSD?! S-au terminat diamantele, dle. Ciolacu?

Ce se întâmplă acum în Sectorul 1 este aproape peste tot în țară. Dar puțini edili vor să vorbească. De frică, neputință, ignoranță sau comoditate. Ceea ce noi facem acum în sector nu este o chestiune de curaj. Este o chestiune de curățenie morală profundă. S-a furat prea mult, s-a tăcut prea mult timp, s-au închis prea mulți ochi la toate fărădelegile. Timpul acestei găști mafiote este la apus. Cinstea și integritatea sunt armele noastre. Fiți alături de mine și vom scrie istorie în comunitatea noastră. Noi mergem mai departe indiferent de minciunile lor”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Citește și:  Mandatul lui Clotilde Armand este în pericol! Marcel Ciolacu: ‘Susținem orice inițiativă cetățenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *