Codrin Ștefănescu a răbufnit: Lui Liviu Dragnea i-au fost încălcate drepturile! Cu toate astea, unii nu vor să-l elibereze

După ce magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 au decis că lui Liviu Dragnea i-au fost încălcate dreptul la sănătate și dreptul la apărare, Codrin Ștefănescu a răbufnit.

Ștefănescu consideră că Dragnea este supus la abuzuri de doi ani și că, deși judecătorii dau decizii definitive cu privire la aceste abuzuri, unii nu vor să-l elibereze.

Acum! Instanța a decis cā lui Liviu Dragnea i-au fost încălcate in închisoare dreptul la sănătate și dreptul la apărare! Rând pe rând, judecătorii dau decizii definitive vis-a-vis de abuzurile la care este supus de doi ani! Și cu toate astea, unii nu vor sa-l elibereze! Ignorând in mod bizar deciziile instantelor, deciziile comisiei de eliberare condusă de un judecător, legea in ansamblul ei!”, spune Ștefănescu.

Vezi și Liviu Dragnea face un pas uriaș către eliberare! Decizia este definitivă! Statul plătește

Liviu Dragnea, fost lider PSD, a făcut, luni, un prim pas către eliberarea din penitenciar. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 au hotărât că fostului șef PSD i-au fost încălcate dreptul la apărare și dreptul la sănătate.

Decizia este definitivă, iar cheltuielile de judecată vor fi achitate de Statul Român.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *