Codrin Ștefănescu, dezvăluire despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea! ‘A înțeles că nu e de joacă și nu merge tratament doar cu o alifie’

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, face dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului lider PSD, Liviu Dragnea.

Ștefănescu spune că Dragnea a făcut luni primul set de analize și că fostul șef social-democrat a înțeles că nu e de joacă cu problemele pe care le are.

Potrivit lui Codrin Ștefănescu, în zilele următoare, Liviu Dragnea va face și alte analize.

Dupā multe insistențe, din partea mea și a Irinei, astāzi și-a făcut primul set de analize! Urmeazā și altele in zilele urmātoare!

A înțeles cā nu e de joacā și nu merge tratament doar cu o alifie și gata! Poza de mai jos este realizatā acum mai bine de 2 ani, când reclama dureri groaznice la coloanā! Și celebra lui declarație: “Mā sprijin pe Codrin și la propriu și la figurat!” Mergem înainte, asta am vrut sā vā spun! 😀”, spune Codrin Ștefănescu.

Vezi și EXCLUSIV Ludovic Orban, despre imaginea de la Cluj: ‘Evident că a fost o regie! Celor care erau cu mine nu li s-a dat loc lângă mine’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *