Codrin Ștefănescu, mesaj de forță către membrii PSD: ‘Eliberarea lui Liviu a creat multă emoție, așteptare speranță! Fiți mai curajoși! Dați-mi, în primul rând mie, dovada că nu sunteți speriați’

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a lansat un apel către colegii social-democrați și atacă extrem de dur actuala conducere a partidului.

Vreau sā transmit un mesaj! Eliberarea lui Liviu a creat multā emoție, așteptare speranțā! Foarte mulți m-au sunat sau mi-au scris in sensul acesta! Unii au luat și poziție publicā, bravo lor, oameni bravi pe care ii respect! Dar sunteți și mulți cei care faceți asta pe șest. Parlamentari, primari, aleși locali ai PSD! Îmi spuneți cā sunteți pregătiți, cā stați cu “arma la picior”, cā electoratul vostru face presiuni sā deveniți mai curajoși! Atunci, fiți mai curajoși! Dați-mi, in primul rând mie, dovada cā nu sunteți speriați de gașca de securistoizi care a pus mâna pe partid! Și au făcut-o profitând de lipsa voastrā de reacție, de slugărnicia cu care i-ați pupat in fund, de spaima voastrā de a nu ajunge pe mâna sistemului care-i coordoneazā! Apoi, vorbim! La treabā!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Vezi și:

Codrin Ștefănescu, informații de ultimă oră: O nouă întâlnire cu Liviu Dragnea! ‘Mâine seară ne vedem să stabilim’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *