Codrin Ștefănescu spulberă conducerea PSD: ‘Liviu Dragnea v-a creat din nimic. Nu sunteți decât niște slugi’

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, spulberă actuala conducere a PSD-ului.

Într-o postare pe pagina de socializare, Ștefănescu le transmite actualilor lideri social-democrați că Dragnea i-a creat din nimic și că ei l-au trădat.

„Dragā, Marcel! Lasā naibii “riposta” și “ ofensiva” noului PSD împotriva lui Klaus! Sunteți de râsul lumii, al celor care ne-au votat și susținut! Vouā vā tremurā nădragii sā luați poziție publicā vis-a-vis de abuzurile la care este supus Liviu Dragnea! Omul care v-a creat din nimic, care v-a promovat in Parlament sau Guvern, care v-a făcut prim miniștri, viceprim-miniștri, senatori și deputați!

Liderul vostru cu care mergeați la pescuit, cāruia ii datorați cariera politicā, funcțiile, aerul pe care îl respirați! Tu, Grindeanu, Stanescu și Dâncu nu sunteți decât niște slugi ai unui sistem care, prin voi, a acaparat întregul PSD! Sunteți academistii securici și trădătorii de ieri, slugile perfecte de azi! Fārā coloanā vertebralā, fārā onoare, lipsiți ce curajul elementar! Cum sā vā luptați voi cu tigrii, când v-ați trādat propriul lider? Și propriul electorat? Voi sunteți tot ceea ce votanții noștri detestā! Adicā un fel de USR 2! Punct”, este mesajul lui Ștefănescu.

Vezi și

SURSE Posibilă încălcare a Legii la Televiziunea Română! Ar fi fost aprobate două contracte care depășesc limitele prevăzute de legislația în vigoare!

Mare atenție, români! Se vor da amenzi de până la 100.000 de lei sau riscați închisoarea pentru discriminarea persoanelor vaccinate sau nevaccinate

Românii nu vor avea minivacanță de 1 iunie! Raluca Turcan, soluție pentru cei care vor liber luni

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *