Cortacero ii baga pe dinamovisti in sedinta in decembrie! Incurajari de la un fost jucator: Sigur au un plan si o vor scoate la capat

 Cortacero ii baga pe dinamovisti in sedinta in decembrie! Incurajari de la un fost jucator: Sigur au un plan si o vor scoate la capat

Actionarii lui Dinamo se vor intalni intr-o sedinta programata in a doua parte a lunii decembrie. 

Adunarea Generala a fost convocata de Pablo Cortacero si va avea loc pe 21 decembrie, de la ora 11. Printre subiectele care vor fi abordate, se remarca majorarea capitalului social cu 5 milioane de euro. 

„Presedinte al Consiliului de Administratie al clubului din Stefan cel Mare, Pablo Cortacero a convocat Adunarea Generala a Actionarilor Dinamo 1948 SA, sedinta fiind programata pe 21 decembrie 2020, la ora 11:00, la sediul social al societatii.

Majorarea capitalului social cu suma de 5.000.000 euro prin emiterea de noi actiuni reprezinta cel mai important subiect pe ordinea de zi a Adunarii Generale a Actionarilor, in care va fi stabilit si bugetul de venituri si cheltuieli pentru sezonul competitional 2020-2021.

De asemenea, tot pe 21 decembrie, va fi modificata structura Consiliului de Administratie prin suplimentarea numarului de administratori de la 5 la 7.

Consiliul de Administratie al clubului este format din Pablo Cortacero (presedinte), Cornel Dinu, Cornel Talnar, Constantin Eftimescu si Cristian Hildan”, au anuntat dinamovistii printr-un comunicat de presa. 

Cu aproape o luna inainte de aceasta sedinta, un fost jucator de la Dinamo este convins ca spaniolii vor reusi sa puna clubul pe picioare. Gabi Torje a spus ca nu crede ca echipa va ajunge in faliment. 

Nu stiu ce sa cred de Dinamo, sunt probleme financiare. N-am vorbit cu nimeni de acolo, stiu ca sunt anumite datorii, din ce am citit in presa. Daca nu vor fi platite datoriile, echipa va fi depunctata, iar daca se va ajunge la depunctare, e clar ca urmeaza sa fie retrogradata echipa.

Va dati seama ca e dureros pentru toti cei care au avut parte de meciuri la Dinamo. E dureros, dar eu cred ca nu se va ajunge la faliment. Asa ma gandesc, probabil ca au un plan cei care au venit acum in conducere si o vor scoate la capat. N-am vorbit cu nimeni de la Dinamo„, a declarat Torje, potrivit Digi Sport. 

Pe acceași temă