Cozmin Gușă, reacție la postarea lui Aurelian Bădulescu despre Klaus Iohannis, prezentat ca Adolf Hitler

 Cozmin Gușă, reacție la postarea lui Aurelian Bădulescu despre Klaus Iohannis, prezentat ca Adolf Hitler

Analistul politic și membru al PSD, Cozmin Gușă, a reacționat pe pagina sa de Facebook cu privire la scandalul iscat în spațiul public de postarea făcută de fostul viceprimar al Capitalei Aurelian Bădulescu

”BĂDULESCU CONTRA IOHANNIS – EXPRESIA UNEI MARI FRUSTRĂRI!

PENELEU’ SARE ISTERICO/SLUGARNIC ȘI CERE … “SÂNGE”.

E plin internetul de revoltă sau ironie dură împotriva lui Klaus Iohannis, zeci de mii de români care se simt prost reprezentați de către președintele în funcție exprimându-și astfel frustrarea și nemulțumirea despre modul în care este condusă țara de către acesta. E asta vreo noutate în spațiul democratic de unde zicem că facem parte? Nicidecum! Din SUA până-n Marea Britanie, Franța, Germania, Ungaria, Bulgaria, etc., cetățenii nemulțumiți de felul în care liderii lor acționează, își clamează revolta și nemulțumirea prin mesaje dure împotriva liderilor lor aleși democratic, postând masiv pe internet, arzând tablouri care portretizează liderii politici în chip de dictatori sau manifestând violent în stradă. Peste tot se ia notă de această revoltă, se caută eventuale soluții, iar dacă se-ajunge chiar la violențe ce pun în pericol integritatea statului sau a celorlalți cetățeni, forțele de ordine intervin și dispersează manifestanții. Asta se-ntâmplă-n democrații precum cele pomenite, căci în dictaturi precum Belarus, oamenii sunt bătuți și arestați pentru că-și strigă public nevoia de o viață cu libertăți și prosperitate.

Aurelian Bădulescu este un român naționalist, pe deasupra și pesedist, care a răbufnit ieri, sătul probabil să asiste fie la pasivitatea prin care se acceptă-n România administrarea jalnică a pandemiei, guvernarea execrabilă și care ne condamnă la pauperizare prin împrumuturile-n serie cheltuite fără nicio strategie pentru dezvoltare, fie enervat de blegeala prin care mulți dintre colegii lui de partid asistă la apelurile de “condamnare la moarte a PSD”, slobozite în mod regulat de către Iohannis sau alți liberali.

Ce-a scris Bădulescu ieri?

Că „Iohannisismul e predarea țării la cheie”. Asta e părerea lui, a inventat termenul de IOHANNISISM, pentru a descrie o posibilă doctrină pe care el o vede pusă-n practică de către Klaus Iohannis, cu sprijinul celor care-l susțin necondiționat pe acesta. El își argumentează raționamentul, prin construcții logice și expresii dure, ce-i drept, care sună cam așa, și vă invit să lecturați și să treceți prin filtrul propriilor raționamente vorbele lui Bădulescu, fiind posibil să aveți o altă părere:

„Klaus Iohannis dorește întreaga putere. Calcă pe morți. Scrâșnește din dinți. Rage ca o fiară:

PeeSeeDeee! Un singur partid se poate opune regimului de dictatură personală si acela e doar PSD. Atât de hulit, continuu asaltat, stigmatizat si dat la câini din limuzina prezidențială. Citiți programul de guvernare al PNL. Pensii mărite la Sfântu’ Așteaptă. Bani pentru IMM-urile românești, doar pe hârtie. Fiți vigilenți! Pregătesc marea cotropire a țării cu multinaționalele.

Pentru a controla tot ce mișcă în țara asta, Iohannis are nevoie de o justiție la talpa cizmei sale. Noua lege propusă de Cătălin Predoiu, privind abilitarea SRI de a face anchete penale, e făcută doar pentru a-l mulțumi pe cel ce visează să fie Erdoganul României. Să aibă un mecanism de șantajare a celor care ar trebui să împartă dreptatea și să extragă din spațiul public pe cei care mai apără și țara.

Dacă vreți o definiție, Iohannisismul e acea doctrină de distrugere a identității naționale și de renaștere a internaționalismului marxist. Printr-o serie de măsuri politice, doctrina fixează principiile de bază ale cedării Suveranității naționale. Aceasta vizează punerea la dispoziția cuplului Merkel-Macron a întregii resurse umane și naturale a României. Pe înțelesul tuturor, Iohannisismul e predarea țării la cheie.

Adică, românii să rămână servitorii Europei, iar companiile străine să prospere pe teritoriul nostru național, dând salarii de mizerie”.

Poate Bădulescu greșește sau exagerează , dar poate nu, iar asta doar viitorul ne va demonstra. E drept, pentru mărirea efectului vorbelor sale, Bădulescu adaugă și-o fotografie trucată cu Iohannis, din sutele similare ce-au circulat pe internet în ultimii ani, ce dorește să sugereze că ne paște pericolul unei dictaturi. E părerea lui, e de discutat dacă este sau nu așa, dar omul nu îndeamnă la violențe împotriva statului român sau a președintelui. Tradus frust, el nu cere “moartea”, dispariția sau arestarea cuiva, așa cum Iohannus sau liberalii o fac de câțiva ani la adresa PSD sau a unor lideri de-acolo. Nu-i cazul să insist, dar închipuiți-vă că PSD ar fi o persoană și nu o organizație politică, și clasați în oglindă esența mesajelor de exterminare slobozite obsesiv de către Iohannis și-ai săi, și-o să deduceți ușor că-i mult mai grav decât ce zic liberalii c-ar fi făcut Bădulescu.

Deci, dacă-i democrație și trebuie să penalizăm atare gesturi, haideți atunci să le penalizăm pe toate, și pe cele ale zecilor de mii de români ce gândesc și se exprimă public precum Bădulescu, dar și pe cele ale lui Iohannis&Company, care nu pot fi exonerați de răspundere la rândul lor, că doar n-au statut de sfinți prin a căror voce ne vorbește chiar Dumnezeu!

Concluzionând la rece despre această tărășenie, sunt tare curios cum vor reacționa instituțiile statului chemate de liberali ca să “repereze onoarea lui Iohannis”. “Nasul” meu de analist vechi îmi zice că o administrare greșită a incidentului va putea fi scânteia ce aprinde fitilul, cam sufocat deja de greutatea mămăligii care-l acoperă”, a scris Cozmin Gușă pe Facebook.

Citește și:

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *