CS Hunedoara – FCSB, LIVE TEXT de la 21:00 | Iordănescu vrea a treia victorie consecutivă

Ana-Maria Popescu

Data publicarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 16:57

Data actualizarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 17:07

FCSB se deplasează la Hunedoara pentru șaisprezecimile Cupei României, acolo unde va da peste echipa din Liga 3, CS Hunedoara, calificată după victoria cu Viitorul Șelimbăr. Gazdele vin după 4 victorii consecutive în campionat, ultima dintre ele cu 5-0, pe terenul Unirii Alba Iulia. 

Mai mult, CS Hunedoara nu a mai pierdut un meci din 10 aprilie, când a fost învinsă de Unirea Dej cu 4-2. 

De cealaltă parte, FCSB are două victorii consecutive, cea cu Dinamo și FCU Craiova, iar Edward Iordănescu vrea să își întărească seria pozitivă, pentru a continua parcursul bun al echipei. 

Meciul este unul extrem de așteptat în Hunedoara, astfel că Primăria a alocat 300 000 de RON pentru o nocturnă mobilă, astfel încât meciul să se poată juca în oraș. Partida va fi prima din istoria orașului care se va desfășura cu nocturnă. 

„Sper să trecem mai departe!”

Crescut la Mediaș, Darius Olaru, a prefațat întâlnirea cu CS Hunedoara pe contul oficial de Facebook al clubului, dezvăluind că este încercat de sentimente aparte pentru deplasarea aceasta. 

„Mă încearcă nişte sentimente aparte, am crescut aproape, la Mediaş. Acolo mi-am început cariera de fotbalist. Sper să ne facem jocul şi să trecem mai departe, pentru că asta e cel mai important. Cu siguranță, știm că nivelul lor nu este acela (n.r. Liga 3), cred că vor promova în acest an pentru că au nişte jucători buni şi vrem să câştigăm meciul, pentru că asta vrem, să continuăm în Cupa României.

Cu siguranță vor fi destul de mulţi suporteri, ţin minte cu mare plăcere când jucam la Mediaş şi eram copil de mingi, când venea Steaua (n.r. FCSB) la noi si marca, se bucura mai mult jumătate de stadion și cred că așa va fi și la meci. Sperăm să profităm de această ocazie şi să le facem pe plac. No, hai la meci!”, a spus Olaru. 

Îngrijorare înaintea meciului 

Mihai Stoica s-a arătat îngrijorat înainte de meciul de la Hunedoara pentru starea gazonului, dar și pentru faptul că meciul se va juca pe o nocturnă mobilă. 

„Noi o să mergem la Hunedoara și o să jucăm la Hunedoara. Bine, nu știu ce va fi acolo. Pentru că iar, nocturnă mobilă, teren… Înțeleg că stadionul se prezintă deplorabil. Să dea Dumnezeu să nu fie așa!”, a declarat Mihai Stoica pentru digisport.ro. 

Echipele probabile:

CS Hunedoara: Lefter – Vlad, Gomes, Fl. Iacob, Trășcan – Bradu, Giura, Simion, Hergheligiu – Arnăutu, L. Buș
FCSB: Straton – Haruț, Cristea, Miron, Șerban – Perianu, Oaidă, Musi – Olaru, Stoica, Vali Gheorghe 

Pe acceași temă