Cu cine ar putea semna Messi după despărțirea de Barcelona! Indiciul despre viitoarea destinație

Lionel Messi (34 ani) s-a despărțit de Barcelona după 17 sezoane. 

Lionel Messi și Joan Laporta s-au întâlnit joi pentru ca starul argentinian să semneze prelungirea contractului cu Barcelona. Totul era planificat, de la înțelegerea pe 5 ani pe care deținătorul a 6 Baloane de Aur o dorea, pentru a mai bifa încă două ediții ale Cupei Mondiale, până la reducerea venitului pe care a acceptat-o pentru a continua pe Camp Nou. 

Însă negociera dintre cele două parți nu au avut o finaliate și la câteva ore, Barcelona a emis un comunicat oficial în care a anunțat că cel mai bun jucător din istoria clubului nu va continua la echipa blaugrana. Astfel, după 21 de ani de când se află în familia catalanilor, Messi va îmbrăca pentru prima dată în carieră tricoul unui alt club. 

Vacanța superstarului mondial petrecută în Ibiza ne-a oferit indicii despre noua destinație a acestuia. Acesta a fost surprins alături de 3 fotbaliști ai lui PSG: Neymar, Paredes, Di Maria și Veratti. Având în vedere că parizienii sunt singurii care îi pot oferi un salariu pe măsura cerințelor, Parc des Princes rămâne o variantă viabilă pentru argentinian. De asemenea, Pochettino, care este conațional cu Messi, a declarat în repetate rânduri că este un fan al mijlocașului ofensiv. 

  • Indiciul despre viitoare destinație a lui Messi! Clubul care își permite salariul starului argentinian

Pe acceași temă