Connect with us

Cum să găsești botinele perfecte pentru tine

Diverse

Cum să găsești botinele perfecte pentru tine

Oare cine nu iubește să cumpere încălțăminte? Majoritatea femeilor au această pasiune, așa că își cumpără noi perechi de încălțăminte ori de câte ori au ocazia. Iar dacă tot a venit toamna, încălțămintea este la mare căutare prin magazine.

Cele mai căutate sunt botinele, fiind un tip de încălțăminte care încântă atât prin confort, calitate și mai ales cu o versatilitate de invidiat. Cu toate acestea, botinele perfecte nu sunt ușor de găsit, ci dimpotrivă. 

Acesta este motivul pentru care am decis să oferim câteva sfaturi ce te pot ajuta să alegi cu ușurință o pereche de botine perfecte pentru tine. Iată care sunt recomandările pe care le-am pregătit special pentru tine:

Ai grijă la înălțimea botinelor pe care le cumperi

Atunci când cauți o pereche de botine piele naturala, trebuie să oferi cât mai multă atenție înălțimii acestora. Variante sunt o mulțime, așa că trebuie să te asiguri că o alegi pe cea mai potrivită pentru tine și corpul tău.

Alege o pereche de botine care ajunge în partea cea mai subțire a piciorului tău, astfel încât acestea să te facă să arăți cât mai bine. Dacă vei alege o astfel de pereche de botine care nu depășește punctul cel mai îngust al piciorului tău, aspectul piciorului tău va fi cum altfel dacă nu impecabil.

De precizat ar fi și faptul că botinele înalte vor face ca picioarele tale să pară alungite, în timp ce botinele scurte vor face ca și picioarele tale să pară mai scurte.

Lățimea gleznei reprezintă un alt detaliu interesant

Un alt aspect pe care trebuie să îl verifici numaidecât atunci când îți cumperi botine este legat de lățimea gleznei. Mai precis, ar trebui să alegi botinele strâmte atunci când îți dorești ca picioarele tale să pară subțiri și alungite.

În schimb, dacă ai glezna lată și ai vrea să maschezi asta, tot ce trebuie să faci este să cumperi o pereche de botine late, iar astfel gleznele tare vor părea mai subțiri.

De asemenea, alegerea unei perechi de botine mai late este o idee excelentă și în cazul în care ai glezne foarte subțiri și vrei să le faci să arate mai late.

Forma vârfului și înălțimea tocului

Apoi, va trebui să verifici forma botului. În acest caz, o pereche de botine cu vârful ascuțit te va ajuta să îți faci picioarele să arate mai lungi și mai înguste, în timp un vârf mai pătrat sau chiar rotund îți va face piciorul să arate mai scurt.

În același timp, dacă vrei ca picioarele tale să pară mai lungi și mai subțiri, totul ar trebui să fie mediu sau chiar înalt. Dacă vrei să pari mai scundă, atunci alege o pereche de botine cu talpă plată.

De asemenea, forma tocului este și ea importantă. Dacă ai picioare subțiri și vrei să pară mai voluptoase, atunci un toc gros te va ajuta să obții acest efect. În schimb, un toc subțire va ajuta la obținerea unui corp bine echilibrat.

Pune în practică toate aceste recomandări, iar în acest fel sigur vei reuși să alegi de pe Tocmania.ro o pereche de botine perfecte.

Mai multe in Diverse

Publicitate Promo

Top 7 Zile

Publicitate Promo
To Top