Curtea de Apel Cluj ‘a deschis cutia Pandorei’. Florin Cîțu anunță atacarea deciziei privind anularea vaccinării pentru participarea la evenimente

Premierul Florin Cîțu a anunțat că va fi atacată decizia Curții de Apel Cluj, care a decis anularea Hotărârii de Guvern nr.580/2021 care privește condiționarea participării la evenimente de dovada vaccinării.

Întrebat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, dacă decizia Curţii de Apel Cluj va influenţa politica măsurilor de relaxare, premierul a răspuns că decizia respectivă va fi atacată.

„Nu va schimba, nu va influența. Vom ataca această decizie și credem că vom câștiga”, a spus premierul.

Potrivit presei centrale, Curtea de Apel Cluj a decis, luni, anularea în parte a Hotărârii de Guvern care priveşte condiţionarea participării la diverse evenimente de prezentarea de către participanţi a dovezii vaccinării sau a unui test negativ la COVID-19, informează agerpres.ro.

Vezi și:

Augustin Zegrean, precizări după decizia Curții de Apel Cluj privind anularea obligativității vaccinării sau a testării pentru participarea la evenimente: ‘Sentința nu este definitivă’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *