Dan Barna: USR-PLUS susține valorificarea activelor statului

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a transmis că ”USR PLUS susține valorificarea activelor statului pentru bunăstarea cetățenilor nu pentru grupurile de interese din jurul partidelor”.

”USR PLUS susține valorificarea activelor statului pentru bunăstarea cetățenilor nu pentru grupurile de interese din jurul partidelor.

Terenul de la Romexpo, care valorează sute de milioane de euro, nu poate fi acordat gratuit, de aceea legea trimisă la reexaminare de președintele României trebuie respinsă definitiv.

Această practică învechită a statului român de a acorda gratuit imobile sau terenuri, care ar putea reprezenta o adevărată resursă economică la bugetul de stat, trebuie să înceteze.

Avem nevoie să valorificăm activele statului pentru a susține sistemul de pensii și alte cheltuieli publice necesare fiecărui cetățean în parte.

USR PLUS se va opune acordării gratuite a terenului de sute de milioane de euro de la Romexpo și sperăm că și celelalte partide vor vota în interesul românilor”, au scris cei de la USR pe Facebook.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *