Darren Cahill, NEMULTUMIT TOTAL de nominalizarile facute la premiul acordat antrenorului anului in WTA: De ce nu? Probabil ea e jucatoarea anului!

 Darren Cahill, NEMULTUMIT TOTAL de nominalizarile facute la premiul acordat antrenorului anului in WTA: De ce nu? Probabil ea e jucatoarea anului!

Darren Cahill nu este de acord cu nominalizarile facute la premiul de ‘Antrenorul anului’ in tenisul feminin. 

Anul apropiindu-se de final, in tenis a sosit vremea nominalizarilor pentru cei mai buni antrenori ai sezonului. Straniu, Darren Cahill nu a fost nominalizat in primii trei, in ciuda faptului ca Simona Halep a bifat o serie de 17 victorii si trei turnee consecutive, adjudecate la Dubai, Praga si Roma.

Nu asta l-a deranjat insa pe tehnicianul de la Antipozi, ci faptul ca Alex Kenin, tata si antrenor al Sofiei Kenin (22 de ani) – castigatoare la Australian Open si finalista la Roland Garros – nu a fost nominalizat pentru acest premiu. 

„De ce nu se afla Alex Kenin pe lista celor trei candidati la premiul de antrenorul anului? A fost un an extraordinar pentru Sofia, cu titlu la Australian Open si finala la Roland Garros! Probabil ca e jucatoarea anului,” a scris Darren Cahill pe Twitter, unde a primit explicatii din partea unui alt antrenor de tenis, fostul tenismen olandez Sven Groeneveld explicandu-i ca Alex Kenin a fost avertizat pentru indicatii oferite in timpul meciurilor la Roland Garros, acest motiv de integritate putand fi decisiv in neacordarea acestui premiu tehnicianului american.

„A aratat teribil pentru tenis ce a facut Alex Kenin la Roland Garros, in ciuda circumstantelor,” a spus Sven Groeneveld, caruia Darren Cahill i-a raspuns, in final: „Da, destul de corect ce zici. Sunt de acord ca nu a fost bine ce a facut,” a conchis Cahill.

Premiul „Antrenorului anului” in tenisul feminin va fi acordat unuia dintre ultimii trei nominalizati: Piotr Sierzputowski, antrenorul Igai Swiatek (17 WTA), Wim Fisette, tehnicianului japonezei Naomi Osaka (3 WTA) sau lui Michael Geserer, omul care o pregateste pe Jennifer Brady (24 WTA). 

Pe acceași temă