Connect with us

David Alaba (Real Madrid) a suferit o ruptură de ligament încrucişat şi nu va mai juca în acest sezon. El ratează şi Euro-2024

Diverse

David Alaba (Real Madrid) a suferit o ruptură de ligament încrucişat şi nu va mai juca în acest sezon. El ratează şi Euro-2024

Fundaşul austriac David Alaba a suferit o ruptură la ligamentul încrucişat anterior al genunchiului stâng în timpul meciului câştigat, scor 4-1, de Real Madrid în faţa formaţiei Villarreal, duminică, iar sezonul său este deja încheiat, potrivit news.ro.

David Alaba s-a accieentat în minutul 32 şi a fost înlocuit cu Nacho. Austriacul a părăsit terenul susţinut de medicii madrileni, neputând să pună piciorul stâng în pământ.

După ce a fost supus unui RMN duminică seară, Real Madrid a anunţat într-un comunicat de presă că fundaşul său central suferă de „o ruptură a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului stâng” şi că „va fi operat în zilele următoare”. Absent pentru cel puţin şase luni, Alaba spune aşadar adio actualului sezon. „Suntem foarte trişti pentru el şi pentru că pierdem încă un jucător”, a comentat Carlo Ancelotti în conferinţa de presă de după meci. „Nu mi s-a întâmplat niciodată în cariera mea să am trei rupturi de ligamente încrucişate în atât de puţine luni (alături de cele ale lui Courtois şi Militao). Dar echipa trebuie să reziste şi, în ciuda tuturor acestor probleme, facem mult mai mult decât şi-a imaginat cineva”, a adăugat Ancelotti.

Internaţionalul austriac David Alaba va lipsi şi el de la EURO (14 iunie – 14 iulie), unde Austria face parte din Grupa D.

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Diverse

Publicitate Promo

Top 7 Zile

Publicitate Promo
To Top