De-abia acum s-a aflat! Șmen pe bani publici, făcut de omul lui Emil Boc, în ultima zi a anului trecut

Ies la iveală detalii incendiare despre achiziții făcute de șeful PNL al Sălii Polivalente Cluj, Ionuț Rusu. pe timp de pandemie, în ultima zi a anului trecut.

Sala Polivalentă cumpără haine de lux, în pandemie, de la cel mai scump magazin din Cluj. Sala Polivalentă are pierderi, din cauza pandemiei, a tăiat salariile angajaților, iar unul a fost dat afară.
Directorul Ionuț Rusu, consilier județean PNL Cluj, cumpără haine de lux, criteriul fiind ”calitatea şi durabilitatea”, scrie stiridecluj.ro.

Concret, la 31 decembrie 2020, în ultima zi a anului, directorul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, Ionuț Rusu, a aprobat un referat de necesitate, pentru cheltuirea sumei de 10.000 de lei plus TVA, achiziție cu denumirea ”echipamente / îmbrăcăminte personal”. Achiziția este anormală, fiind vorba despre un an de pandemie, când și așa Sala Polivalentă din Cluj a avut pierderi, a dat oameni afară și a redus salariile celor rămași. În plus, Sala nu a avut activitate, pentru că nu s-au ținut deloc evenimente, scrie sursa citată.

referat.jpg

Președintele Consiliului de Administrație al Sălii Polivalente, Petru Călian, a spus că nu știe nimic despre achiziția de haine de lux, pentru că deciziile le ia conducerea executivă, adică directorul Ionuț Rusu. ”Eu nu știu nimic, pentru că eu nu aprob cheltuielile”, a spus Petru Călian. Despre sumele cheltuite pe hainele de lux, acesta a spus că el nu ar da pe o geacă 1300 de lei și nu știe de ce s-au cumpărat aceste obiecte vestimentare scumpe. Acesta a mai spus că așteaptă controlul de la Curtea de Conturi pentru a verifica aceste achiziții. ”Deciziile le ia conducerea, adică Ionuț Rusu, ce se cumpără și ce nu. Dacă s-a greșit se iau măsuri. Se restituie banii sau se iau măsuri mai dure. Nu e normal să se cumpere haine de lux, dar răspund cei de la conducere”, a spus Călian.

Contabila societății, Aurica Tudor, a spus că ea nu poate comenta nimic la telefon, ci doar fata in fata, invitand reporterul Stiri de Cluj la Sala Polivalenta. Acolo, insa, a refuzat din nou să ofere detalii despre achizițiile aprobate de ea.

Directorul Sălii Polivalente, Ionuț Rusu, este plecat în Grecia și nu a răspuns apelului telefonic pentru a da explicații.

Vezi și

Notele care aruncă-n aer Poliția Română, după asasinatul de la Arad! Traficul de țigări, protejat de șeful Poliției!

Situație dură pentru români! Ar putea fi introduse taxe pentru centralele de apartament din cauza emisiilor de CO2

Lovitură în plin pentru doi dintre șefii Ministerului de Interne! Irina Alexe (USR-PLUS) și Aurelian Păduraru (PNL), secretari de stat în MAI, nu vor mai putea cumula pensia cu salariul

Experiment Bugetul.ro. L-am ascultat pe primarul USR-PLUS al Sectorului 2 și am mers 4 metri până la un coș de gunoi, apoi am mai mers 4 și alți 4, și alți 4, și alți 4

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *